ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Χιόνια: Σε ποιους δρόμους χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Καιρός - Χιόνια: Σε ποιους δρόμους χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
In Time /Αρχείο

Τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους - Προσοχή στις μετακινήσεις σας

Η τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη για τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Νάουσας- Τριών Πέντε Πηγαδιών, από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, όπως επίσης και στην επαρχιακή οδό Νάουσας – Σελίου από το 9ο χιλιόμετρο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο, λόγω παγετού και χιονόπτωσης στα ορεινά του νομού Ημαθίας.

Παράλληλα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι δεν απαιτούνται πλέον αλυσίδες για τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας- Κοζάνης και στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Σελίου, ενώ χωρίς δυσκολία κινούνται οι οδηγοί στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Δασκίου.

Η ελάχιστη θερμοκρασία σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας κατέβηκε αρκετά κάτω από το μηδέν, με το θερμόμετρο να φτάνει τους μείον 4,3 βαθμούς στο Παρανέστι και στο Νευροκόπι. Οι ασθενείς άνεμοι, σε συνδυασμό με την έλλειψη νεφοκάλυψης στην Ανατολική Μακεδονία, είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη ψύξη του αέρα κοντά στο έδαφος κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Στο Ανήλιο Μετσόβου το θερμόμετρο έπεσε στους μείον 3,8 βαθμούς, στη Βλάστη Κοζάνης στους μείον 3,2 και στον Άγιο Παύλο Ημαθίας στους μείον 2,8 βαθμούς. Στα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας η θερμοκρασία ήταν ακόμη χαμηλότερη (Χ/Κ Καϊμακτσαλάν -6,4, Καταφύγιο Λαϊλιά Σερρών -5,4, Χ/Κ Βασιλίτσας -4,5).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις