ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα - Πού θα βρέξει (vid)

Αρναούτογλου καιρός (8/11)
Αναλυτική πρόγνωση
Youtube/Screen grab

Ενισχύονται οι βορειάδες τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Την Τρίτη, από το εσωτερικό της Πελοποννήσου, τη δυτική ηπειρωτική χώρα, τη δυτική Στερεά αλλά και την υπόλοιπη ανατολική Στερεά, την Θεσσαλία και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης η μέρα θα ξεκινήσει με χαμηλές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Παράλληλα, προς το απόγευμα θα επικρατήσουν συννεφιές σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα χωρίς ωστόσο να δώσουν κάποιο αξιόλογο φαινόμενο. Τις βραδινές ώρες, σύννεφα από το βόρειο Αιγαίο θα κινηθούν προς την Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία μέχρι και την βορειοανατολική Στερεά με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με παροδικά αυξημένες συννεφιές και δεν αποκλείονται κάποιες τοπικές ομίχλες ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, τις πρωινές ώρες οι νεφώσεις θα είναι χαμηλές ενώ μετά το μεσημέρι θα υπάρξουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Προς τα μεσάνυχτα αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Όπως σημειώνει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, την Τετάρτη, αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας καθώς ενισχύονται οι βορειάδες ενώ δεν αποκλείεται στην αρχή της ημέρας να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά της Στερεάς και στα ορεινά τμήματα της δυτικής Θεσσαλίας.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά