ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου: «Τσουχτερό» κρύο την Τετάρτη - Πού αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις

Αρναούτογλου καιρός τετάρτη
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
ΕΡΤ

Χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως είπε ο κ. Αρναούτογλου, το «τσουχτερό» κρύο θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή.

Η Αττική θα συνεχίσει και την Τετάρτη να έχει κάποιες συννεφιές, οι οποίες μάλιστα το μεσημέρι ίσως πυκνώσουν περισσότερο, με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων για λίγο, ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν και πάλι κάποιες τοπικές βροχές. Οι βόρειοι άνεμοι δεν θα κυμανθούν πάνω από 3 ή 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να είναι στους 6 βαθμούς το πρωί, ενώ το μεσημέρι θα είναι στους 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, και την Κεντρική Μακεδονία (Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες), θα ξεκινήσουν με ήλιο και πολύ λίγα σύννεφα κυρίως στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης και στο νομό Σερρών. Όμως, στην ανατολική Χαλκιδική προς το Άγιο Όρος, ίσως και στο μεσαίο πόδι, στον δήμο Αριστοτέλη τα σύννεφα τα οποία θα υπάρχουν από νωρίς το πρωί θα πυκνώσουν σταδιακά περισσότερο λίγο πριν το μεσημέρι κι εκείνες τις ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες χιονοπτώσεις.

Στη νότια Πελοπόννησο δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά όπως και στη νοτιοδυτική Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί, μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικοβορειοανατολικά θα έχει περισσότερο κρύο από τα δυτικά της χώρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση στον αέρα της ΕΡΤ: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας, είστε στούρνοι» (vid)

Πέτρος Φιλιππίδης: Ορίστηκε η δίκη - Στις 18 Μαρτίου στο «σκαμνί» ο ηθοποιός

Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Έφυγε άρον άρον από την εκπομπή της Καινούργιου