Καιρός: Κύμα πολικού ψύχους πλησιάζει την Ελλάδα - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας!

Newsroom Newsroom

Καιρός: Κύμα πολικού ψύχους πλησιάζει την Ελλάδα - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας!

Ειδήσεις για καιρό: Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, «δείχνει» η πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με Αμερικανούς μετεωρολόγους, το κύμα ψύχους που έδειχνε να πλησιάζει τη χώρα μας στις 13 και 14 Δεκεμβρίου φαίνεται να απομακρύνεται τελικά και να κατευθύνεται προς την Τουρκία.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει το σύστημα που κατευθύνεται στη χώρα μας από τις 15 Δεκέμβρη και μετά καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο κύμα ψύχους θα επηρεάσει τη χώρα μας σε δεύτερη φάση, με τα φαινόμενα να είναι εξίσου έντονα και θα περιλαμβάνουν θερμοκρασίες υπό το μηδέν και πολλά χιόνια!

Οι ειδικοί συστήσουν υπομονή, καθώς πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες για να επαληθευτεί η κάθοδος της ψυχρής εισβολής στην Ελλάδα.

Αν το σύστημα του καιρού «δείξει» και τις επόμενες ημέρες ότι ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για σοβαρές πιθανότητες επαλήθευσης των πολικών θερμοκρασιών και την κάθοδο στην Ελλάδα μιας ψυχρής εισβολής με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!

Μέχρι τότε, ας κρατάμε μικρό καλάθι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved