ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένας οδηγός χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες

Καιρός: ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένας οδηγός χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός για να μην κλείσει κανένας δρόμος.

«Κυκλώνει» την Αττική το βαρομετρικό χαμηλό που θα χτυπήσει με σφοδρότητα τις επόμενες ώρες.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα ενώ η Τροχαία αναμένεται να δώσει μάχη για να κρατήσει το εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Σε συνεργασία με τις ιδιωτικές εταιρείες που διαχειρίζονται τις εθνικές οδούς, καταβάλλεται προσπάθεια για να μην κλείσει κανένας δρόμος και κυρίως η Αθηνών – Λαμίας που θα χτυπηθεί περισσότερο από το χιονιά.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται σε επιφυλακή στα βόρεια προάστια και τη βορειοανατολική Αττική προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος τόσο στην Πάρνηθα όσο και στην Πεντέλη.

Το δυσκολότερο σημείο αναμένεται να είναι ο δρόμος Πεντέλης – Μαραθώνα όπου σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα δεχτεί το μεγαλύτερο ύψος χιονιού.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση προς όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και έχουν οπωσδήποτε μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η έκκληση απευθύνεται και προς τους οδηγούς που θα κινηθούν στα βόρεια προάστια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Εκάλη, Άγιο Στέφανο, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Πολιτεία, Άνοιξη.

Σχετικές ειδήσεις