ΕΛΛΑΔΑ

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και σε ορεινές κυρίως περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012.Νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με μικρή περαιτέρω εξασθένηση και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά στο Κρητικό, στην περιοχή των Κυθήρων και στον Κορινθιακό σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.