ΕΛΛΑΔΑ

Η «μητέρα» της Μαρίας έπαιρνε από τον ΟΓΑ δύο επιδόματα

Η «μητέρα» της Μαρίας έπαιρνε από τον ΟΓΑ δύο επιδόματα

Τον Αύγουστο του 2013 υπέβαλε η Ελευθερία Δημοπούλου, η «μητέρα», δηλαδή, της Μαρίας, αίτηση στον ΟΓΑ για την είσπραξη των ανάλογων επιδομάτων.


Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΓΑ:

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, που διενήργησαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΓΑ, κατόπιν εντολής του Διοικητή του Οργανισμού κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, διαπιστώθηκαν τα στοιχεία που είχε δηλώσει ηλεκτρονικά, στην από 8-8-2013 αίτησή της, η κ. Δημοπούλου Ελευθερία του Αργύρη, φερόμενη ως μητέρα της μικρής Μαρίας, σύμφωνα με τα οποία έλαβε α) το Ενιαίο Επίδομα στήριξης τεσσάρων τέκνων και β) το Ειδικό Επίδομα πολύτεκνης οικογένειας (τεσσάρων τέκνων).

Στην Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση (έντυπο Α21) που υπέβαλε για το οικογενειακό επίδομα, το ένα εκ των τεσσάρων τέκνων φέρει το όνομα Μαρία, με την ένδειξη αγνώστου πατρός και ημερομηνία γέννησης 31-1-2009. Συγκεκριμένα: Μετά από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και ελέγχους, η κ. Δημοπούλου Ελευθερία έλαβε το οικογενειακό επίδομα στις 10/10/2013 σύμφωνα με την Αίτηση-Δήλωσή της, όπου ανέφερε τα αναγκαία στοιχεία για την καταβολή του επιδόματος: α) φορολογική δήλωση Ε1, β) ΑΦΜ, γ) ΑΜΚΑ, δ) Αριθμό οικογενειακής μερίδας, ε) ημερομηνία γέννησης στ) μόνιμη διαμονή και συνεχώς την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, ζ) βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, η) χώρα υπηκοότητας, Νομό, Διεύθυνση κ.λ.π. στοιχεία.

Επίσης, ως κ. Δημοπούλου Ελευθερία του Αργύρη, με αίτησή της που υποβλήθηκε στις 26-8-1996, λάμβανε επίδομα για πέντε τέκνα, τρία εκ των οποίων περιλαμβάνονται και στην αίτησή της στις 8-8-2013. 2) Οι υπηρεσίες του ΟΓΑ πραγματοποίησαν παράλληλα έλεγχο και για την δικαιούχο των οικογενειακών επιδομάτων κ. Σαλή Σελήνη του Παύλου, η οποία έλαβε οικογενειακό επίδομα, με αίτησή της στις 6-6-1997 ως πολύτεκνη τεσσάρων τέκνων, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα τέκνα της κ. Δημοπούλου. Τα σχετικά στοιχεία που αφορούν στις υποθέσεις της κ. Δημοπούλου Ελευθερίας του Αργύρη και της κ. Σαλή Σελήνης του Παύλου, εστάλησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, για τις περαιτέρω κατά το νόμο ενέργειες.

Διαβάστε επίσης:

Νέο βίντεο με τη μικρή Μαρία στο φως της δημοσιότητας

Η ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας...

Εννέα συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά

Πέντε με έξι ετών είναι τελικά η μικρή Μαρία

Η 4χρονη Μαρία στο επίκεντρο των διεθνών μέσων

«Να βρείτε τον βούλγαρο μεσολαβητή που μας έδωσε την Μαρία»

Γερμανικά ΜΜΕ: «Παιδί χωρίς παρελθόν» η μικρή Μαρία

Συλλήψεις στο Ζεφύρι (pics+video)