ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: Τι υποστηρίζουν οι 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας

Μάνη: Τι υποστηρίζουν οι 19χρονοι δράστες της διπλής δολοφονίας

Πώς παγίδευσαν τα θύματα και έστησαν την ενέδρα θανάτου

-Έκαψαν ακόμα και τις ταυτότητες και τα κινητά τους, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

-Το ένα από τα δύο θύματα βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή

Νέα στοιχεία για την άγρια διπλή δολοφονία των δύο νεαρών στη Μεσσηνία που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνάνε οι ώρες. Οι δύο 19 συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας ομολόγησε πως βρίσκεται πίσω από την υπόθεση, πυροβόλησαν επτά φορές με κυνηγετική καραμπίνα τον 26χρονο και τον 25χρονο για 800 ευρώ… Πρόκειται για χρήματα που, όπως υποστηρίζει ο ένας δράστης, τα είχε δώσει στον 26χρονο για να τον προμηθεύσει με αναβολικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ποτέ ο 26χρονος δεν του έδωσε τα αναβολικά. Τραγική ειρωνεία; Ο 25χρονος που δολοφονήθηκε βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν ήταν ο στόχος των δραστών. Οι δύο νεαροί δράστες είχαν την καραμπίνα για εκφοβισμό καθώς γνώριζαν ότι ο 26χρονος είχε στην κατοχή του μαχαίρι και γκλοπ.

Πώς τους παγίδευσαν και έστησαν την ενέδρα θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν διαπληκτιστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον 26χρονο στο γυμναστήριο στο οποίο προπονούνταν, τόσο οι 19χρονοι, όσο και τα θύματα. Οι «αμούστακοι» δολοφόνοι γνώριζαν πως ο 26χρονος επιθυμούσε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας τηλεφώνησαν στον 26χρονο και τον ενημέρωσαν πως είχαν ένα καλό αυτοκίνητο για να το δει. Τότε, ο 26χρονος πήρε μαζί του τον 25χρονο φίλο του και πήγαν με μηχανή στο ραντεβού. Ωστόσο, στη συνάντηση δεν υπήρχε αυτοκίνητο, καθώς τελικά ο λόγος που οι δράστες όρισαν το ραντεβού ήταν να ζητήσει ο ένας 19χρονος τα χρήματα που είχε δώσει στον 26χρονο για τα αναβολικά που του χρωστούσε. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ένας δράστης, ο 26χρονος τον έπιασε από τον λαιμό, γεγονός που προκάλεσε την οργή του δεύτερου 19χρονου, ο οποίος πήρε την καραμπίνα της μητέρας του που είχε στο αυτοκίνητο και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ επτά φορές. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι και οι δύο φοβήθηκαν, καθώς τα θύματα ήταν ιδιαίτερα γυμνασμένα.

Έκαψαν ακόμα και τις ταυτότητές τους

Στη συνέχεια οι δράστες, στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο, έκαψαν τις ταυτότητες και τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων και πέταξαν τις σορούς τους σε χαράδρα, μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Στη συνέχεια, μετέφεραν την μοτοσυκλέτα του 26χρονου λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, ο ένας 19χρονος, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του διπλού εγκλήματος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας και συνελήφθη, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης παραδόθηκε και ο άλλος δράστης.

Οι 19χρονοι δράστες ζήτησαν και πήραν αναβολή για να απολογηθούν για την πράξη τους την Δευτέρα το πρωί.

Πηγή φωτογραφιών: Tharrosnews

Διαβάστε επίσης:

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη

Ομολόγησε ο 19χρονος τη διπλή δολοφονία των δύο νεαρών

Νέα στοιχεία για το άγριο διπλό έγκλημα στη Μεσσηνία (pics-vid)