ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ψινάκης στηρίζει Πατούλη για την ΚΕΔΕ

Ο Ψινάκης στηρίζει Πατούλη για την ΚΕΔΕ

Στήριξη στο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξέφρασε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.


Ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση του Ηλία Ψινάκη, στην τελετή θεμελίωσης του νέου πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μαραθώνα, στην αφετηρία του μαραθώνιου δρόμου.

Τη θεμελίωση του νέου κτιρίου που πρόκειται να φιλοξενήσει τη σημαντική από αρχαιοτάτων χρόνων ιστορία της πόλης του Μαραθώνα, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψινάκης κατέθεσε τη στήριξή του στην προσπάθεια του δημάρχου Αμαρουσίου, για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, δήλωσε ότι ο Ηλίας Ψηνάκης, με την προσωπικότητα και τη διαδρομή του μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αυριανή ΚΕΔΕ από τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων εγκαινιάζοντας για την Ένωση μία νέα εποχή εξωστρέφειας και εκτός των συνόρων της χώρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Αθήνα Masuo Nishibayashi, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Γιάννης Μέξης, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Μεριβάκης Αθανάσιος, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη του Δήμου Μαραθώνα, και εκπρόσωποι του Κλήρου.