ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το Reina (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το Reina (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη:Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες μέσα από το αιματοβαμμένο κλαμπ Ρέινα, όπου την Πρωτοχρονιά ένοπλος σκόρπισε το θάνατο, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους, οι οποίοι γιόρταζαν την έλευση του νέου χρόνου!

Περισσότερα από 600 άτομα διασκέδαζαν και περνούσαν ωραίες στιγμές μέχρι ο δράστης να εισβάλλει στο Ρέινα και να αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως...

Το viraalvandaag.com δημοσιεύει φωτογραφίες - γροθιά στο στομάχι στιγμές μετά το αιματοκύλισμα - Δείτε στη gallery τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Κράτος

Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε σε ανακοίνωσή του την ευθύνη για την επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ανακοίνωση που αρχικά έδωσε στη δημοσιότητα στα αραβικά και τα τουρκικά, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως η επίθεση στο Ρέινα έγινε από έναν «στρατιώτη» του και στόχευε Χριστιανούς που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά.

Οι ερευνητές της υπόθεσης κρίνουν επίσης πιθανό ότι ο δράστης συνδέεται με τον πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους που διέπραξε την τριπλή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου τον Ιούνιο σκοτώθηκαν 47 άνθρωποι, γράφει η Χουριέτ.

Σχετικές ειδήσεις