ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζόνι Ντεπ με αίματα στο νοσοκομείο - Σοκαριστικές εικόνες

Ο Τζόνι Ντεπ με αίματα στο νοσοκομείο - Σοκαριστικές εικόνες

Σοκαριστική είναι η εικόνα του Τζόνι Ντεπ μέσα από το νοσοκομείο μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του  Άμπερ Χερντ.

Όπως υποστηρίζει ο πασίγνωστος ηθοποιός, η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια καβγά έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλο του και του πέταξε ένα μπουκάλι το οποίο τον τραυμάτισε στο δάχτυλο του χεριού του.

Ο Ντεπ αναφέρει ότι ο καβγάς που έγινε τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία, ξεκίνησε όταν η Χερντ τον άκουσε να μιλάει με τους δικηγόρους του για «την πρόθεσή του να κάνει ένα μετά-γαμιαίο συμβόλαιο», σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου που έχει στην κατοχή του το The Blast.

Αυτός ήταν ο λόγος, σύμφωνα με το The Blast, που εξοργίστηκε η Χερντ και άρχισε να επιτίθεται στον Ντεπ.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, «Ο Ντεπ προσπάθησε να την αποφύγει κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο του σπιτιού. Τον ακολούθησε, ουρλιάζοντας. Του πέταξε ένα μπουκάλι που για λίγο δεν τον πέτυχε. Μετά πέταξε και ένα δεύτερο μπουκάλι που τραυμάτισε τον Ντεπ στο δάχτυλο του χεριού. Η Χερντ στη συνέχεια έσβησε ένα τσιγάρο στο δεξί μάγουλο του Ντεπ».

Η φωτογραφία δείχνει τον ηθοποιό στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά τον καβγά.

Δείτε τι φωτογραφία σοκ στη gallery:

Από την πλευρά της εκείνη, μέσω του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».