ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις Η.Π.Α.: Πυροβολισμοί στο Οχάιο - Πληροφορίες για θύματα

Συναγερμός στις Η.Π.Α.: Πυροβολισμοί στο Οχάιο - Πληροφορίες για θύματα

Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας, μια ακόμα ένοπλη επίθεση ήρθε να συγκλονίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για μία ακόμα μαζική δολοφονία στις Η.Π.Α. κάνουν λόγο τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς αναφέρουν ότι ένοπλος άνοιξε πυρ σε μπαρ, στο Ντέιτον του Οχάιο. Σύμφωνα με το WHIO-TV οι νεκροί είναι τουλάχιστον επτά.

Τους φόβους για επτά νεκρούς μεταδίδει και το πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην East 5th Street, της συνοικίας Όρεγκον, μια περιοχή με μπαρ και κλαμπ.

Ο δράστης φέρεται να έχει εξουδετερωθεί από τους αστυνομικούς αλλά οι Αρχές φοβούνται ότι ένας δεύτερος κατάφερε να αποδράσει από το σημείο, με ένα μαύρο 4x4.

Δείτε την ενημέρωση της τοπικής Αστυνομίας για «ενεργό δράστη» στην περιοχή και την προειδοποίηση για τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο:

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τον δράστη ως έναν «λευκό άνδρα που φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε όπλο και άνοιξε πυρ για 30 δευτερόλεπτα σκοτώνοντας και τραυματίζοντας 10 με 20 άτομα».

Δείτε εικόνα από το σημείο:

Η επίθεση το Οχάιο, ακολουθεί αυτή που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν στο Ελ Πάσο, όταν ένας 21χρονος σκότωσε 20 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 26, πυροβολώντας αδιακρίτων σε εμπορικό κέντρο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για αυτό το μακελειό

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή! Απόφαση - «βόμβα» Μητσοτάκη για τη 13η σύνταξη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μηχανική βλάβη στο Blue Star Naxos – Μεταφέρει 1.365 επιβάτες

Σχετικές ειδήσεις