ΚΟΣΜΟΣ

Beverly Hills 90210: Αναμονή τέλος - Αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής της σειράς (video)

Beverly Hills 90210: Αναμονή τέλος - Αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής της σειράς (video)

Η θρυλική σειρά της δεκαετίας του '90, το Beverly Hills 90210 επιστρέφει σήμερα (7/8), μετά από 19 χρόνια, στις τηλεοπτικές όθονες.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του αυθεντικού cast του Beverly Hills 90210 έγινε το Μάρτιο του 2019. Τα χαμόγελα της επιστροφής πάγωσαν μία μέρα μετά, όταν ο 52χρονος ηθοποιός Λουκ Πέρι που τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε στο ρόλο του Ντίλαν ΜακΚέι, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, μαζί τους και η Σάνεν Ντόχερτι που είχε αρχικά αρνηθεί την πρόταση να συμμετάσχει στην επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς που την ανέδειξε είπαν το μεγάλο ναι.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, παρουσιάστηκαν οι τίτλοι αρχής της σειράς, με την απουσία του Λουκ Πέρι, να είναι κάτι παραπάνω από αισθητη.

Οι -με αλφαβητική σειρά σύμφωνα με το βίντεο- Γκάρμπριελ Κάρτερις, Σάνεν Ντόχερτι, Τζένι Γκαρθ, Μπράιαν Οστιν Γκριν, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ και Ιαν Ζίρινγκ, εμφανίζονται να χαιρετούν και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον αλλά και να χαμογελούν. Φυσικά το μουσικό theme παραμένει το ίδιο.

Η σειρά θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο του FOX και έχουν προγραμματιστεί έξι επεισόδια.