ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν μια 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της

Φρίκη: Βίασαν και σκότωσαν μια 19χρονη ανήμερα των γενεθλίων της

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την θηριωδία 4 ατόμων κατά της νεαρής γυναίκας.

Σε εφιάλτη με φρικτό τέλος μετατράπηκαν τα 19α γενέθλια μιας κοπέλας καθώς βιάστηκε από 4 άντρες στο πάρτι γενεθλίων της, με το άτυχο κορίτσι να πεθαίνει από τα τραύματα!

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Βομβάη, και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεμάτη βιασμούς και ακραία περιστατικά βίας κατά των γυναικών.

Η 19χρονη βιάστηκε από τους τέσσερις άνδρες, οι οποίοι ήταν φίλοι της και καλεσμένοι στο πάρτι της (!) ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα, και αφού δεν αποκάλυψε σε κανέναν τον βιασμό της φοβούμενη πως θα έρθουν χειρότερα, παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα.

Στο νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε οι γιατροί ανακάλυψαν πολύ βαθιά τράυματα μέσα στον κόλπο της κοπέλας αλλά και εσωτερική αιμορραγία. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα...

Η οικογένεια της κοπέλας αρνείται να την θάψει μέχρι η αστυνομία να προχωρήσει έστω σε κάποια σύλληψη. Και αν σας φαίνεται περίεργο, να σημειώσουμε πως ο βιασμός έγινε στις 7 Ιουλίου και η κοπέλα κατέληξε στις 28 Αυγούστου και κανείς δεν έχει συλληφθεί!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χάρτης – πρόκληση από Ερντογάν: Η «γαλάζια πατρίδα» του σουλτάνου περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο

Σοκαριστικό βίντεο: Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια επί σκηνής

Σχετικές ειδήσεις