ΚΟΣΜΟΣ

Οι ένοχες ερωτικές απολαύσεις… τον οδήγησαν σε φρικτό θάνατο

Οι ένοχες ερωτικές απολαύσεις… τον οδήγησαν σε φρικτό θάνατο
pixabay

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο ενός 37χρονου άνδρα στη Βρετανία που όπως αποδείχθηκε ήταν μεγάλος fan των βιβλίων «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνών, φέρεται να αυτοστραγγαλίστηκε κατά τη διάρκεια ενός μοναχικού ερωτικού παιχνιδιού και εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Yorkshire από τη σοκαρισμένη μητέρα του, τον περασμένο Μάρτιο.

Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα και κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ένα τρομακτικό ατύχημα.

Μέλη της οικογένειάς του έψαξαν το δωμάτιό του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του και φαίνεται πως ανακάλυψαν ότι ήταν πολλά αυτά που δεν γνώριζαν για τον 37χρονο. Επίσης, βρήκαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι». Η οικογένειά του ανέφερε ότι ο 37χρονος ποτέ δεν μιλούσε για τα σεξουαλικά γούστα του, ενώ αγαπούσε πολύ τα lego.

Οι οικείου του τον περιέγραψαν ως έναν ιδιαίτερα στοργικό και ανοιχτό σαν άνθρωπο. Οι ίδιοι πρόσθεσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει.

Η ιατροδικαστής κατέληξε στο πόρισμά της ότι ο 37χρονος έπαθε ασφυξία στη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης και ο θάνατός του ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Δείτε στην gallery τι βρέθηκε στο διαμέρισμα του:

Με πληροφορίες από thesun.co.uk και dailymail.co.uk

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παιδεία: Αλλάζουν όλα στα Πανεπιστήμια - Αυτό είναι το σχέδιο και οι προτάσεις του υπουργείου

Σάλος: Παντρεμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια στο κρεβάτι με σχεδιαστή!

Σχετικές ειδήσεις