ΚΟΣΜΟΣ

Επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν: Μην το παίζεις σκληρός – Η ιστορία θα σε κοιτάζει σαν τον διάβολο

Επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν: Μην το παίζεις σκληρός – Η ιστορία θα σε κοιτάζει σαν τον διάβολο

Μια άκρως απειλητική επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, φέρνει στο «φως» δημοσιογράφος του Fox Business Network.

Την επιστολή εξασφάλισε η δημοσιογράφος του καναλιού FOX, Trish Regan, την οποία και ανήρτησε στο Twitter:

Στην επιστολή του ο Τραμπ αναφέρει:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, ας εργαστούμε για συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων και δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη ένα μικρό δείγμα σε σχέση με τον Πάστορα Μπράνσον. Έχω δουλέψει σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο, μπορείτε να κάνετε μία καλή συμφωνία. Η ιστορία θα σας κοιτάξει ευνοϊκά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Διαφορετικά θα σας βλέπει για πάντα ως διάβολο, αν δεν γίνουν καλά τα πράγματα. Μην είσαι σκληρός άντρας. Μην είσαι ανόητος! Θα σε καλέσω αργότερα».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Trish Regan, η ίδια πήρε στα χέρια της την επιστολή αυτή που φέρεται να έστειλε στις 9 Οκτωβρίου του 2019 ο Αμερικανός πρόεδρος στον Τούρκο ομόλογό του.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αποκλειστικό: Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της επιστολής του Τραμπ στον Ερντογάν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον προειδοποιεί να «μην είναι σκληρός τύπος! Να μην είναι ανόητος»! Λέει ότι μπορεί να καταστρέψει την τουρκική οικονομία αν η κατάσταση στην Συρία δεν λυθεί με ανθρώπινο τρόπο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr