ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στο Μπάκιγχαμ: Ο Φίλιππος λύνει τη σιωπή του - Τι λέει για Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Πανικός στο Μπάκιγχαμ: Ο Φίλιππος λύνει τη σιωπή του - Τι λέει για Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Έξαλλος είναι και ο πρίγκιπας Φίλιππος με την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Megxit - να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, κατηγορώντας τους ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ασέβεια προς την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο 98χρονος Δούκας του Εδιμβούργου πάντα είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον εγγονό του Χάρι και είναι «βαθιά πληγωμένος» με την απόφασή του να παραιτηθεί από μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με τη The Sun.

«Το να πούμε ότι ο Δούκας είναι απογοητευμένος είναι λίγο. Είναι βαθύτατα πληγωμένος. Δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη» ανέφερε πηγή από το Παλάτι στη The Sun. «Πήρε εξαρχής το μέρος της βασίλισσας και κατηγόρησε τον Χάρι και τη Μέγκαν για έλλειψη σεβασμού. Το πρωταρχικό του ενδιαφέρον είναι πώς αυτό το γεγονός επηρεάζει τη βασίλισσα. Ο περισσότερος θυμός του Φίλιππου προέρχεται από το ότι βλέπει τη βασίλισσα στενοχωρημένη. Τι στο καλό κάνουν προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για τον 98χρονο Δούκα του Εδιμβούργου, καθώς ταλαιπωρείται με την υγεία του, περνώντας μάλιστα και μερικές μέρες στο νοσοκομείο στη διάρκεια των εορτών.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος υποστηρίζει σθεναρά ότι όλοι πρέπει να τηρούν το βασιλικό πρωτόκολλο και στο παρελθόν έχει έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με άτομα που θεωρεί ότι έβγαιναν εκτός ορίων.

«Δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά καθήκοντα» σημειώνει άλλη πηγή στη The Sun. «Είναι ένας άνθρωπος που ακόμα και άρρωστος, με προβλήματα υγείας και σχεδόν 100 χρονών, ακολουθεί κατά γράμμα και υπηρετεί το Στέμμα. Μάλιστα είναι και ένας άνθρωπος που θα πει αυτό που σκέφτεται και πιστεύει χωρίς να τον νοιάζει αν θα στενοχωρήσει κάποιους».

Ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν και από τους ανθρώπους που καλωσόρισαν με θέρμη τη Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια και στήριξε από την πρώτη στιγμή την απόφαση του αγαπημένου του εγγονού Χάρι να την παντρευτεί. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο νιώθει βαθύτατα στενοχωρημένος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Μεγάλος κίνδυνος όσοι περνάτε από αυτή τη γέφυρα της Ελλάδας

Συνελήφθη η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού στην κατάληψη στο Κουκάκι (pics)

Σχετικές ειδήσεις