ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: «Έτσι θα ξεκλειδώσετε το κινητό μου» - Έκανε βουτιά θανάτου από τον 38ο όροφο

Φρίκη: «Έτσι θα ξεκλειδώσετε το κινητό μου» - Έκανε βουτιά θανάτου από τον 38ο όροφο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αυτοκτονία μιας 44χρονης.

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στην ζωή της μια 44χρονη ωστόσο το τελευταίο της μήνυμα πριν το απονενοημένο διάβημα προκαλεί ερωτηματικά.

Η Gill Smith και ο σύζυγός της, Peter, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, μετακομίζοντας σε μια από τις πλέον ακριβές περιοχές παγκοσμίως, την κοσμοπολίτικη Σανγκάη, στην Κίνα.

Όλα κυλούσαν ονειρικά για το ζευγάρι από το Στόκπορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Η Gill, ο σύζυγός της και τα δυο παιδιά τους έμοιαζαν ευτυχισμένοι με τη νέα ζωή που είχαν ξεκινήσει.

Η Gill, ωστόσο, άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο σιωπηλή και απόμακρη. Υπήρχαν ημέρες που δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι της.

Οι ημέρες περνούσαν και η Gill έδειχνε ολοένα και πιο «βυθισμένη» στον κόσμο της. Η 44χρονη επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της, πηδώντας από τον 38ο όροφο, στον οποίο βρισκόταν το διαμέρισμά της.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στην (φαινομενικά) αυτοκτονία της Gill είναι το τελευταίο μήνυμα που άφησε στην οικογένειά της: Οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το τι οδήγησε την Gill στην αυτοκτονία αλλά ούτε τι περιείχε το κινητό που άφησε πίσω της η 44χρονη...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο - «βόμβα» για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή μετά από 12 χρόνια γάμου (pics)

Τρίκαλα: Βγήκαν από την ταβέρνα για τσιγάρο και έπαθαν σοκ όταν γύρισαν στο τραπέζι τους