ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: To «κόλπο» της βασίλισσας Ελισάβετ στο τηλεοπτικό της μήνυμα που δεν κατάλαβε κανείς!

Κορονοϊός: To «κόλπο» της βασίλισσας Ελισάβετ στο τηλεοπτικό της μήνυμα που δεν κατάλαβε κανείς!

Η Ελισάβετ είχε ένα έξυπνο κόλπο για να είναι σίγουρη πως το κοινό θα επικεντρωθεί στα λόγια και όχι στην εικόνα της.

Το προσωπικό μήνυμα- διάγγελμα της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, δεν ενέπνευσε μόνο τους Βρετανούς, αλλά εκατομμύρια κόσμου στον πλανήτη που συντονίστηκαν στο YouTube για να ακούσουν τα λόγια της βασίλισσας. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά άλλωστε που η βασίλισσα επιλέγει να μιλήσει στην τηλεόραση αν εξαιρέσουμε το ετήσιο τηλεοπτικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Οι προηγούμενες τρεις φορές ήταν εξίσου σημαντικές και ιστορικές. Η βασίλισσα, έχει μιλήσει μετά τον θάνατο της μητέρας της το 2002, της πριγκίπισσας Diana το 1997 και κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή» στην υγειονομική περίθαλψη του δημόσιου συστήματος υγείας (NHS) και όλους τους άλλους επαγγελματίες υγείας που φροντίζουν καθώς και όλους εσάς που μένετε στο σπίτι, βοηθώντας έτσι να προστατευτούν οι πιο ευάλωτοι. Στα χρόνια που θα έρθουν, θα είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, όπως και αυτοί που θα ακολουθήσουν μετά από εμάς, θα λένε ότι οι Βρετανοί ήταν δυνατοί. Έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θα συναντηθούμε με τους φίλους μας, θα συναντηθούμε με τις οικογένειές μας, θα συναντηθούμε ξανά», τόνισε μεταξύ άλλων η βασίλισσα.

Έλα όμως που η Ελισάβετ, είχε ένα έξυπνο κόλπο για να είναι σίγουρη πως το κοινό θα επικεντρωθεί στα λόγια και όχι στην εικόνα της. H 93χρονη μονάρχης επέλεξε να μην έχει καθόλου φωτογραφίες και πορτρέτα πάνω στο γραφείο της το οποίο κοσμούσε μόνο μια γλάστρα κι ένα κουτί. Ο καμεραμάν έμεινε τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από την βασίλισσα και η ομιλία της ήταν μεν μαγνητοσκοπημένη αλλά ιστορική.

Δείτε προσεκτικά στην gallery το κόλπο που έκανε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Θυμίζουμε ότι στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της η βασίλισσα είχε τέσσερις φωτογραφίες στο γραφείο της ανάμεσα στις οποίες έλειπε εκείνη του εγγονού της Harry.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ