ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Το πρώτο tweet του Αμερικανού προέδρου μέσα από το νοσοκομείο

Ντόναλντ Τραμπ: Το πρώτο tweet του Αμερικανού προέδρου μέσα από το νοσοκομείο

Την ώρα που όλος ο πλανήτης κατακλύζεται από δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία της υγείας του, ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε στα Social Media.

Λίγες ώρες μετά το ιατρικό ανακοινωθέν από το Walter Reed ότι η υγεία του «βελτιώνεται», ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έκανε το πρώτο του Tweet μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι «με τη βοήθειά τους, αισθάνομαι καλά».

Ο ίδιος ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του.

«Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος είναι πολύ καλά», δήλωσε ο γιατρός περιστοιχισμένος από εννέα γιατρούς και νοσηλευτές έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed κοντά στην Ουάσινγκτον, όπου ο αμερικανός πρόεδρος μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Τραμπ, 74 ετών, υπέφερε από βήχα, ελαφρά ρινική συμφόρηση και εξάντληση, σύμφωνα με τον γιατρό, αλλά τα συμπτώματα «αμβλύνονται και (η κατάσταση) βελτιώνεται», είπε.

«Παρακολουθούμε την καρδιακή νεφρική και ηπατική λειτουργία , και είναι όλες κανονικές. Ο πρόεδρος σήμερα το πρωί δεν παίρνει οξυγόνο, δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή, ούτε στην βάδιση...» , πρόσθεσε.

Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο γιατρός Κόνλεϊ δεν επιβεβαίωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έλαβε σε καμία στιγμή της μέχρι τώρα νοσηλείας του οξυγόνο και επέμεινε ότι αυτήν την στιγμή δεν λαμβάνει οξυγόνο. Το επίπεδο του οξυγόνου είναι, σύμφωνα με τον γιατρό του, στο 96%, σε μη επικίνδυνο επίπεδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αττική: Τις τεμάχισαν και τις πέταξαν στα σκουπίδια - Εξιχνιάστηκε υπόθεση 13 χρόνια μετά