ΚΟΣΜΟΣ

Έφυγε για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε ποτέ: Η έκκληση της γυναίκας του

Έφυγε για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε ποτέ: Η έκκληση της γυναίκας του
PIXABAY

Συγκλονίζει η σύζυγος ενός 29χρονου στη Βρετανία ο οποίος έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο φαρμακείο και από τότε κανείς δεν τον έχει δει εδώ και τρεις μήνες

Ο 29χρονος Joshua Jones από το Ντέρμπισαϊρ έφυγε από το σπίτι του το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου για να πάει στο φαρμακείο. Δεν έφτασε όμως ποτέ εκεί. Προτού φύγει, φίλησε τον γιο του Λουκ, ενώ έστειλε μήνυμα στη γυναίκα του Τάλια, λέγοντάς της: «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω». Στη συνέχεια, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο.

Κάμερες ασφαλείας σε κατάστημα τον κατέγραψαν την ίδια ημέρα, έκτοτε όμως κανείς δεν ξέρει κάτι γι’ αυτόν.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες του 29χρονου άντρα από τις κάμερες ασφαλείας και εκπρόσωπός της δήλωσε ότι «αστυνομικοί ελέγχουν τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας σε όλη την πόλη, μοιράζουν φυλλάδια στην περιοχή και παρακολουθούν οποιαδήποτε αναφορά για τον Joshua»,όπως μεταδίδει η Daily Mail. Οι Αρχές απευθύνουν μάλιστα έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, ακόμη και την πιο μικρή, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η 40χρονη σύζυγός του λέει πως του στέλνει κάθε μέρα email, στο οποίο του λέει πόσο τον αγαπάει. «Δεν τα πηγαίνω καλά, ήταν η κόλλα που κρατούσε ενωμένη την οικογένειά μας. Ο 2χρονος γιος μας Λουκ δείχνει τη φωτογραφία του και ζητά τον πατέρα του. Σου ραγίζει την καρδιά».

«Αν το διαβάζεις αυτό Τζος, συγγνώμη που αισθάνθηκες εκείνη την ημέρα ότι η μόνη σου επιλογή ήταν να φύγεις. Συγγνώμη και σε αγαπώ πολύ. Σε παρακαλώ γύρνα πίσω στο σπίτι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και η σύζυγός του δηλώνει: «Ξέρω ότι είναι εκεί έξω και ότι είναι ζωντανός. Είμαι σε ένα σκοτεινό μέρος αλλά γεμάτη ελπίδα».

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 1.000 λιρών για πληροφορίες σχετικά με τον Τζοουνς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» με 702 μεταλλάξεις του κορονοϊού - Πού εντοπίζονται