ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι: Η Όπρα «αθωώνει» τη Βασίλισσα από τις κατηγορίες περί ρατσισμού

Συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι: Η Όπρα «αθωώνει» τη Βασίλισσα από τις κατηγορίες περί ρατσισμού

Η Βασίλισαα Ελισάβετ και ο σύζυγός της δεν έχουν καμία σχέση με τους φόβους που εξέφραζε το Παλάτι για το χρώμα που θα είχε το πρώτο παιδί του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με την Όπρα απο την πολύκροτη συνέντευξη του ζεύγους.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος δε βρίσκονται πίσω από τις «ανησυχίες» σχετικά με το χρώμα του δέρματος του Άρτσι όταν η Μέγκαν ήταν έγκυος, ξεκαθάρισε η Οπρα Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με το δίκτυο Sky News.

H διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι επέμεινε ότι η ιδια η Όπρα πρέπει να ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους ότι η γιαγιά και ο παππούς του δεν είχαν καμία ανάμιξη στο θέμα αυτό.

Σε απόσπασμα από την πολύκροτη εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο δίκτυο CBS News, ο Πρίγκιπας Χάρι είπε επίσης ότι η Βασίλισσα ήταν ξαφνικά πολύ απασχολημένη για να τον συναντήσει στο Σάντριγχαμ τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.

Ο Χάρι πρόσθεσε επίσης ότι ο βρετανικός τύπος ήταν «εγγενώς διεφθαρμένος ή ρατσιστικός ή μεροληπτικός» και «μεγάλο μέρος» του ευθύνεται για την απόφαση του ζεύγους να εγκαταλείψει τη Βρετανία και να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «φάουλ» της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία της Νέας Σμύρνης