ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας Μέγκαν: «Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ σαν τον Χάρι»-Αντεπίθεση από τα βρετανικα μίντια

Πατέρας Μέγκαν: «Τουλάχιστον εγώ δεν ντύθηκα Χίτλερ σαν τον Χάρι»-Αντεπίθεση από τα βρετανικα μίντια

Με μία «δηλητηριώδη» συνέντευξη του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν στην αντεπίθεση τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ και το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Mιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain του βρετανικού δικτύου ITV ο Τόμας Μαρκλ προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω, μετά απο χρόνια ταραγμένων σχέσεων με την κόρη του Μέγκαν, την ώρα που μαίνεται ο "πόλεμος" του ζεύγους Σάσεξ με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει πληγώσει την κόρη του, όπως εκείνη ισχυρίζεται-λέγοντας στην Όπρα πως ήταν ο μόνος που πήρε χρήματα για να μιλήσει- ενώ αποκάλεσε το γαμπρό του Χάρι, «φαντασμένο».

«Όλοι κάνουμε λάθη. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω παίξει παιχνίδια γυμνός σε πισίνα, ούτε έχω ντυθεί Χίτλερ» είπε χαρακτηριστικά. Το βιτριολικό σχόλιο του Τόμας Μαρκλ αναφέρεται στις φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει παλαιότερα οι βρετανικές ταμπλόιντ από το «άτακτο» παρελθόν του Χάρι.

Σε αυτές ο δούκας του Σάσεξ διασκεδάζει σε πάρτι φίλων, φορώντας στο μπράτσο του τη χιτλερική σβάστικα. Σάλο είχαν προκαλέσει και οι γυμνές φωτογραφίες του από ένα ξέφρενο πάρτι σε πισίνα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας το 2012.

Οι προσπάθειές του για...επανασύνδεση με τη Μέγκαν

Ο 76χρονος πατέρας της Μέγκαν είπε επίσης ότι «ζήτησε 100 φορές συγγνώμη» για τη συμφωνία του με τους παπαράτσι πριν από το γάμο της Μέγκαν το 2018 και κάλεσε το ζευγάρι να συναντηθούν τώρα που ζουν στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος αρνήθηκε επίσης ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές και δήλωσε ότι αν όντως κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ρώτησε για την απόχρωση του δέρματος του Άρτσι ηταν πιθανότατα μία «χαζή ερώτηση» που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας.

Έκανε επίσης λόγο για ασέβεια,καθώς η συνέντευξη του ζεύγους μεταδόθηκε την ώρα που ο 99χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται με προβλήματα υγείας «Λόγω της ηλικίας της Βασίλισσας και της ηλικίας του Φιλιππου, θα έπρεπε να περιμένουν» είπε χαρακτηριστικα.

Το ρήγμα στις σχέσεις πατέρα- κόρης

Η Μέγκαν εδώ και χρόνια δε μιλάει με τον πατέρα της, ενώ εκείνος δεν έχει συναντήσει ποτέ μέχρι σήμερα τον 22 μηνών εγγονό του Άρτσι.

Στη συνέντευξή της στην Όπρα η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα μπορούσε να πληγώσει ποτέ το γιο της Aρτσι με τον τρόπο που την «πρόδωσε» ο πατέρας της και παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να συμφιλιωθεί μαζί του.

Στη δική του συνέντευξη ο πατέρας της Μέγκαν είπε ότι και η κόρη του τον «απογοήτευσε επίσης», όταν διέκοψε μαζί του κάθε επαφή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προ τριετίας. «Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε, έκανε μια δήλωση λέγοντας ότι με έχασε, δεν με έχασε όμως, ήμουν πάντα εκεί για εκείνη, οπως είμαι και τώρα αν με χρειαστεί».

Ο «ξιπασμένος» Χάρι

Περιγράφοντας το τελευταίο του τηλεφώνημα με τον Χάρι είπε: «Ο Χάρι μου είχε πει αν με είχατε ακούσει, δε θα σας είχε συμβεί αυτό». Ο ίδιος όπως είπε ηταν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου μετά από εγχείρηση καρδιάς και η συμπεριφορά του Χάρι δεν ήταν η πρέπουσα. «Ήταν ξιπασμένος» γι’αυτό και του έκλεισα το τηλέφωνο, είπε.

Ο Τόμας Μαρκλ μετά από όλα αυτά έκανε μία τελευταία προσπάθεια προσέγγισης με το ζεύγος. «Θα ήθελα να το ξαναπώ. Λυπάμαι γι’αυτό που έχω κάνει. Αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Προσπάθησα να επανορθώσω. Τώρα είμαστε μόνο 100 χιλιόμετρα μακριά. Ποτέ δεν έπαψα να την αγαπώ. Δεν συμφωνώ με όλα τα πράγματα που κάνουν τα παιδιά μου. Αλλά θα τα αγαπώ πάντα. Και σίγουρα αγαπώ τη Μέγκαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανησυχία για αρνητικό ρεκόρ Μαρτίου – Πάνω από 2.000 καταγράφηκαν τις πρώτες ώρες