ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Αποκαλύψεις φωτιά για τον έκλυτο βιο με όργια και ναρκωτικά από τον γιο του, Χάντερ

Τζο Μπάιντεν: Αποκαλύψεις φωτιά για τον έκλυτο βιο με όργια και ναρκωτικά από τον γιο του, Χάντερ
AP

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, παρουσίασε το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Beautiful Things» την Τρίτη- ωστόσο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail, αυτό δεν περιλαμβάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις οι οποίες προκύπτουν από την εξέταση laptop του, που φέρνουν στο φως περιστατικά ενός ιδιαίτερα έκλυτου βίου.

Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε αφήσει το MacBook Pro του σε κατάστημα επισκευών στο Γουΐλμινγκτον του Ντέλαγουερ τον Απρίλιο του 2019 και δεν πήγε ποτέ να το πάρει. Η εξέτασή του, πάντα σύμφωνα με τη Daily Mail, αποκαλύπτει πως εκλιπαρούσε τον πατέρα του να πάέι για πρόεδρος για να σωθεί η δική του υπόληψη, ενώ είχε συχνές επαφές με εμπόρους ναρκωτικών και πόρνες. Οι δραστηριότητές του αυτές τον έφεραν πολλές φορές στο στόχαστρο του νόμου.

Επίσης, τον γιο του προέδρου φρουρούσε πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας ενώ επιδιδόταν σε όργια με ναρκωτικά και πόρνες στο Χόλιγουντ, παρά το ότι δεν δικαιούταν προστασία.

Ο Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται πως είχε επίσης εμμονή στο να γυρίζει ταινίες με πόρνες, όπως δείχνουν εικόνες και βίντεο στο laptop του. Παράλληλα, μηνύματα δείχνουν ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φοβόταν μήπως οι συζητήσεις τους χακάρονταν.

Το εν λόγω laptop περιείχε 103.000 γραπτά μηνύματα, 154.000 emails, πάνω από 2.000 φωτογραφίες και δεκάδες βίντεο.

Emails που είχαν διαρρεύσει από τον υπολογιστή είχαν προκαλέσει σκάνδαλο εν όψει των εκλογών, μα είχαν χαρακτηριστεί σε μεγάλο βαθμό ως παραπληροφόρηση. Η Daily Mail λέει πως ανέθεσε σε κορυφαίους ειδικούς κυβερνοασφαλείας (Maryman & Associates) την ανάλυση των δεδομένων για να διαπιστωθεί εάν το περιεχόμενο του υπολογιστή ήταν αληθινό. Αυτοί επιβεβαίωσαν πως τα δεδομένα φαίνονται αυθεντικά. Σημειώνεται πως σε αποκαλυπτική συνέντευξη του ίδιου του Χάντερ Μπάιντεν για το βιβλίο του στο CBS, είχε πει πως το laptop θα «μπορούσε να είναι δικό του».

Τα μηνύματα δείχνουν πώς ο νυν πρόεδρος είχε παρασυρθεί στη θύελλα της ερωτικής ζωής του γιου του, υφιστάμενος τους παροξυσμούς του ενώ ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών, και κάλυπτε τα έξοδα των εγγονιών του επειδή είχε αδειάσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για πόρνες και κρακ.

Πέρα από «σκληρές» συνομιλίες μεταξύ των δύο τους, όπου ο Χάντερ, μεταξύ άλλων, εκλιπαρεί τον πρόεδρο να θέσει υποψηφιότητα για να σώσει την υπόληψή του, το laptop έχει εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με πόρνες- καθώς και με τον ίδιο να επιδεικνύει τα κατεστραμμένα από τη χρήση ναρκωτικών δόντια του. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν γυμνές γυναίκες και selfies με τον ίδιο γυμνό- κάποιες φορές με δύο πόρνες ταυτόχρονα. Μάλιστα, κάποια βίντεο φέρονται να αναρτήθηκαν από τον ίδιο στο Pornhub υπό το username RHEast.

Μηνύματα δείχνουν πως συχνά έκανε παραγγελίες ναρκωτικών και φαρμάκων σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα έπαιρνε πριν ή μετά το σεξ. Επίσης, οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν μπουκαλάκια με Viagra.

O λογαριασμός του στο Pornhub έχει πολλά award badges, μεταξύ των οποίων ένα για 50 συνδρομητές, παρακολούθηση 500 βίντεο και παρακολούθηση πορνό σε high definition. Κάποιες φορές άφηνε ανοιχτή τη webcam του αφού γύριζε τις ταινίες του.

Μηνύματα από τον Φεβρουάριο του 2019 φέρονται να τον δείχνουν να κανονίζει με μια γυναίκα ονόματι Νταϊάνα Παγκάνο να του πάει άλλες γυναίκες στο ξενοδοχείο του στο Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ. Έναν μήνα μετά η ίδια έστειλε μήνυμα όπου προσφερόταν να κάνει «παρέα» μαζί του για 100 ή 200 τη νύχτα, καθώς και να του προσφέρει ναρκωτικά. Σημειώνεται πως σε βάρος της Παγκάνο απαγγέλθηκαν τον Νοέμβριο κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ο ίδιος φαίνεται να είχε «στενές επαφές» με την αστυνομία, γλιτώνοντας παρά τρίχα τις πιο σοβαρές επιπτώσεις- ενώ κάποια μηνύματα δείχνουν μια πόρνη να του γράφει και να τον ρωτά αν κάλεσε την αστυνομία.

Μιλώντας στο CBS, ο Χάντερ Μπάιντεν- δεύτερος γιος του προέδρου και δικηγόρος- αναφέρθηκε στα προβλήματά του με τα ναρκωτικά, τα σκάνδαλα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που εξέθεσαν τον ίδιο και τον πατέρα του, τονίζοντας πως συνεργάζεται πλήρως στις έρευνες και εμπιστεύεται τη διαδικασία. Παράλληλα, αποκάλυψε τις έντονες σχέσεις με τον πατέρα του, ειδικά μετά τον θάνατο του αδελφού του, Μπο, από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015.

«Έχω περάσει πολύ χρόνο πεσμένος κάτω, ψάχνοντας στα χαλάκια, καπνίζοντας οτιδήποτε έμοιαζε έστω και λίγο με κοκαΐνη. Έχω καπνίσει μάλλον περισσότερο τυρί παρμεζάνα από οποιονδήποτε άλλον γνωρίζετε, είμαι σίγουρος. Κάποτε ήμουν 13 ημέρες χωρίς να κοιμηθώ, και κάπνιζα κρακ και έπινα βότκα όλο εκείνο το διάστημα» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μίλησε για τη σχέση που έκανε με τη χήρα του αδελφού του, που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη: «Για μένα δεν είναι κάτι δύσκολο να εξηγήσω. Προέκυψε από την πραγματική, συντριπτική θλίψη που νιώθαμε και οι δύο. Και ήμασταν μαζί, και προσπαθούσαμε να κάνουμε το σωστό. Και εκείνη η λύπη κατέληξε σε ελπίδα για μια αγάπη που ίσως θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτό που χάσαμε. Δεν λειτούργησε».

Ο ίδιος λέει πως τώρα είναι σε φάση «ανοικοδόμησης» και έχει απεξαρτηθεί από τότε που παντρεύτηκε τη Νοτιοαφρικανή παραγωγό ταινιών Μελίσα Κοέν το 2019. Για τις σχέσεις με τον πατέρα του λέει πως μιλάνε κάθε βράδυ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Τι αλλάζει από το Σάββατο