ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι – Ανατροπή: Δεν επιστρέφει ακόμα στο Λος Άντζελες – Δείτε γιατί

Πρίγκιπας Χάρι – Ανατροπή: Δεν επιστρέφει ακόμα στο Λος Άντζελες – Δείτε γιατί

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή του στο Λος Άντζελες για να παραμείνει για τα γενέθλια της Βασίλισσας την Τετάρτη, αναφέρουν πηγές της Daily Mail.

Ο Δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι είχε κάνει κράτηση για μια πτήση προς τις ΗΠΑ με «ανοιχτό» εισιτήριο. Μετά την κηδεία του παππού του και τις επαφές που είχε με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο Χάρι φαίνεται ότι αποφάσισε να παρατείνει την διαμονή του στο Λονδίνο προκειμένου να είναι κοντά στη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ που τις επόμενες ημέρες θα γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Το δημοσίευμα της Daily Mail


Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρι συνάντησε χθες και τον πατέρα τους Πρίγκιπα Κάρολο.

Γενέθλια χωρίς τον Φίλιππο για πρώτη φορά εδώ και 7 δεκαετίες

Τα 95α γενέθλιά της της θα γιορτάσει αυτή την εβδομάδα η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ. Η βασίλισσα έχει γενέθλια την Τετάρτη, αλλά όπως τονίζει ο βρετανικός Τύπος, θα είναι τα πιο μοναχικά της γενέθλια, καθώς θα είναι τα πρώτα που θα γιορτάσει χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο εδώ και 7 δεκαετίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της περιτριγυρισμένη μόνο από το προσωπικό του παλατιού που την φροντίζει και την οικογένειά της.
Παράλληλα, δεν θα δημιουργηθεί ένα νέο πορτρέτο της για να γιορταστεί η συγκεκριμένη ημέρα, καθώς ακόμα βρίσκεται σε περίοδο επίσημου πένθους για τον θάνατο του συζύγου της.

Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Τι έγραψαν στην πρώτη ανάρτηση μετά την κηδεία

Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο Κάστρο του Windsor, ο δούκας του Cambridge, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν ένα μικρό αλλά συγκινητικό μήνυμα στο Twitter θέλοντας να τον αποχαιρετήσουν.

Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter έγραψαν:

«Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν ένας αφοσιωμένος συνοδοιπόρος της βασίλισσας Ελισάβετ για σχεδόν 73 χρόνια, από την στέψη της το 1952 μέχρι τον θάνατό του».

Επιπρόσθετα ανέβασαν και 2 φωτογραφίες του πρίγκιπα Φίλιππου, μία φωτογραφία τους δίπλα στο φέρετρό του και άλλη μία όπου ο Γουίλιαμ, ο Harry και άλλα κοντινά μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν το φέρετρο στο St.George Chapel.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εβδομάδα αποφάσεων για το lockdown: Πάσχα στην πόλη με κωδικό 6;