ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Κίνα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την έκανε κιμά και μετά την αναζητούσε στην τηλεόραση

Φρίκη στην Κίνα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την έκανε κιμά και μετά την αναζητούσε στην τηλεόραση

Προσέφερε μάλιστα και αμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην εξεύρεσή της.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η ιστορία της δολοφονίας μίας γυναίκας από τον ίδιο το σύζυγό της, ο οποίος για να εξαφανίσει τη σορό της την πέρασε από τη μηχανή του... κιμά, ενώ στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή της!

Ο Xu Guoli, εδώ και ένα χρόνο αναζητούσε τη σύζυγό του, Lai Huili, ενώ είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με εξαφανίσεις δηλώνοντας δακρυσμένος πως ενώ εκείνος κοιμόταν, εκείνη έφυγε, προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή 100.000 γιουάν σε όποιον έδινε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η γυναίκα του.

Η άτυχη γυναίκα

Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Xu συνελήφθη από την αστυνομία της πόλης Hangzhou, με την κατηγορία της δολοφονίας της 51χρονης γυναίκας. Ήταν μάλιστα τόσο αποφασισμένη η αστυνομία για να συλλάβει τον 55χρονο, που αξιωματούχοι παρακολούθησαν 6000 ώρες υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώνοντας πως ουδέποτε η γυναίκα έφυγε από την πολυκατοικία.

Ο Xu ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του και μάλιστα οι λεπτομέρειες προκαλούν τρόμο. Αφού την στραγγάλισε, την τεμάχισε και την πέρασε από τη μηχανή του κιμά. Στη συνέχεια έριξε τα υπολείμματα στη λεκάνη και σε κάδους σκουπιδιών.

Ο 55χρονος είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Γλυκά Νερά: «Θέμα ημερών» η σύλληψη των δολοφόνων