ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Τουρκία: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά» - Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια

Σάλος στην Τουρκία: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά» - Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια

Η 21χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί σε πολύ γνωστή σειρά που προβάλλεται και στην Ελλάδα

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη μετά από τις αποκαλύψεις της πολύ γνωστής Τουρκάλας ηθοποιού Μελίσα Ντόνκελ, ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Η 21χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί σε πολύ γνωστή σειρά που προβάλλεται και στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά και την χτυπούσε, από όταν πήγαινε Α’ Λυκείου.

Aξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις περιγραφές της, η μητέρα της αρχικώς δεν την πίστευε και όταν τελικά συνειδητοποιήσε την αλήθεια, είπε στην κόρη της να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Η ηθοποιός μίλησε ανοικτά για το φρικτό της παρελθόν με αφορμή την προσπάθεια της να διεκδικήσει από τον πατέρας της, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην φυλακή τα 4 τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση που έκανε τόσο σε αυτήν όσο και στην μητέρα της, την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της.

Στο περιθώριο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων πλήθος καλλιτεχνών σπεύδει να στηρίξει την Ντόνκελ, δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη), ζητώντας παράλληλα την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού - EMA: Νέες παρενέργειες από Pfizer - Moderna - Συστάσεις για AstraZeneca και J&J