ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα - «Διέλυσαν τα πάντα» (vid)

Σακίρα επίθεση αγριογούρουνα
Θύμα επίθεσης από αγριογούρουνα έπεσε η Σακίρα
AP

Η Σακίρα δήλωσε δέχθηκε επίθεση από δύο αγριογούρουνα ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο, στη Βαρκελώνη, μαζί με τον 8χρονο γιο της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε ότι τα ζώα της επιτέθηκαν, πριν αρπάξουν την τσάντα της και χαθούν στο δάσος, όπως μεταδίδει το BBC. Σε Instagram Stories, που ανέβασε την Τετάρτη (29/9) κρατώντας την τσάντα στα χέρια της, είπε: «Δείτε πώς έκαναν την τσάντα μου, δυο αγριογούρουνα που μου επιτέθηκαν στο πάρκο. Πήραν την τσάντα στο δάσος με το τηλέφωνό μου μαζί. Κατέστρεψαν τα πάντα».

Στη συνέχεια, γυρίζει προς τον γιο της, που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή Πικέ και λέει: «Milan, πες την αλήθεια. Πες πώς η μαμά σου αντιστάθηκε στο αγριογούρουνο».

Οι αγριόχοιροι, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν μεγάλη ποικιλία ασθενειών, μπορούν να επιβιώσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ωστόσο τελευταία παρασύρονται σε διάφορες πόλεις, ζώντας εκεί από σκουπίδια που πετάνε οι άνθρωποι.

Ο αριθμός τους έχει εκτοξευτεί σε όλη την Ευρώπη, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερα 10 εκατομμύρια αγριογούρουνα σε ολόκληρη την ήπειρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα - «Σκύλα, μας διέλυσες»

Έφη Κακαράντζουλα σε Ιωάννα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

The Bachelor: «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Μένει κανείς εκεί; Έχει παράθυρα;» (video)