ΚΟΣΜΟΣ

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε κάρτα της 3 ημέρες μετά την εξαφάνιση – Ξεσπούν οι γονείς της

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε κάρτα της 3 ημέρες μετά την εξαφάνιση – Ξεσπούν οι γονείς της

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο - Δριμύ το «κατηγορώ» των γονέων της 22χρονης για τον Μπράιαν Λόντρι

Στην καταγγελία ότι ο Μπράιαν Λόντρι, ο σύντροφος της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο και καταζητούμενος από το FBI, χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της 22χρονης τρεις ημέρες μετά τη στιγμή που εκείνη εθεάθη για πρώτη φορά ζωντανή προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας Πετίτο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Ρίτσαρντ Στάτφορντ ο Λόντρι «έφυγε από το σημείο που εξαφανίστηκε η Γκάμπι, έκλεψε την πιστωτική της κάρτα, την χρησιμοποίησε για να επιστρέψει στο σπίτι του και στη συνέχεια διέφυγε από την αστυνομία». «Μπορείτε να καταλάβατε τι σκέφτεται από τις πράξεις του» πρόσθεσε για το βασικό πρόσωπο ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο.

Την ίδια ώρα οι γονείς της 22χρονης κάλεσαν τον Λόντρι να παραδοθεί υποστηρίζοντας ότι κρύβεται αποκαλώντας τον «δειλό» για την άρνησή τους να μιλήσει σχετικά με την εξαφάνιση και δολοφονία της κόρης τους.

«Κάποιος πρέπει να ξεκινήσει να μιλάει. Πιστεύω ότι οι γονείς του γνωρίζουν πολλές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που παρουσιάζουν» δήλωσε στο CBS η μητέρα της Γκάμπι Πετίτο χαρακτηρίζοντας «εξοργιστική» την απροθυμία του Λόντρι να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση.

Οι ίδιοι εκτίμησαν ότι ο Λόντρι δεν είναι τόσο απελπισμένος για την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο ώστε να αυτοκτονήσει. «Είναι δειλός» είπε ο πατέρας της 22χρονης. «Κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις αλλά δεν μπορώ γιατί είμαστε στην τηλεόραση. Όποιος ζούσε σε αυτό το σπίτι είναι δειλός και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις πράξεις του» συμπλήρωσε ο πατέρας της Γκάμπι Πετίτο.

Κληθείς, δε, ο πατριός της 22χρονης να απευθυνθεί στον Μπράιαν Λόντρι είπε: «Παραδώσου. Τα κάνεις μόνο χειρότερα. Για εμάς και για εκείνος καλύτερα να υπάρχει μια κατάληξη σε αυτό».

Οι γονείς της Γκάμπι Πετίτο επέκριναν, τέλος, και τους γονείς του Λόντρι για τους χειρισμούς τους μετά την εξαφάνιση και των δύο παιδιών τους. Όπως είπαν αν και τηλεφώνησαν και έστειλαν μηνύματα στους γονείς του Λόντρι εκείνοι δεν έδωσαν καμία απάντηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες διαρκείας - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Δίκη βιτριόλι: Η ένταση στην αίθουσα, η εμφάνιση του Νώντα και το αίτημα για κλήτευση νέων μαρτύρων

Μενεγάκη: Αυτό της ζητάει ο Μάκης εδώ και χρόνια και εκείνη αρνείται «Τον λατρεύω αλλά δεν μπορώ»