ΚΟΣΜΟΣ

Γκάμπι Πετίτο: Τα ανθρώπινα λείψανα ήταν του συντρόφου της – Τον έφαγαν αλιγάτορες ή αγριογούρουνα;

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο καθώς τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε βάλτο στη Φλόριντα ανήκουν στον σύντροφό της
Instagram

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο καθώς τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε βάλτο στη Φλόριντα ανήκουν στον σύντροφό της

Τις υποψίες που υπήρχαν ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στον βάλτο στη Φλόριντα την Τετάρτη ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι τον εξαφανισμένο σύντροφο της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο επιβεβαίωσε την Πέμπτη το FBI.

Όπως ανακοίνωσε το FBI η ταυτοποίηση των λειψάνων με τον Μπράιαν Λόντρι έγινε χάρη στα οδοντιατρικά αρχεία για τον νεαρό άνδρα. Σημειώνεται ότι δίπλα στα λείψανα είχαν βρεθεί και προσωπικά αντικείμενα του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο και συγκεκριμένα ένα σημειωματάριο και ένα σακίδιο.

Τα λείψανα του Λόντρι βρέθηκαν σε μια απόσταση 40 λεπτών από την είσοδο του πάρκου στο οποίο είχε πάει ο ίδιος στις 13 Σεπτεμβρίου χωρίς ποτέ να επιστρέψει. Όπως εξήγησε εκπρόσωπος του FBI η περιοχή στην οποία βρέθηκαν τα λείψανα του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο ήταν μέχρι πρότινος καλυμμένη με νερά και γι’ αυτό τα ειδικά σκυλιά δεν μπορούσαν να πιάσουν την ανθρώπινη οσμή.

Κάτοικοι της περιοχής και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών εξήγησαν, σύμφωνα με τη New York Post, ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Λόντρι να επιβιώσει σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον και το κορμί του πιθανότητα έγινε βορά από τα στοιχεία της φύσης. «Περπατάω συχνά σε αυτή την περιοχή. Υπάρχουν αλιγάτορες αλλά το χειρότερο είναι τα αγριογούρουνα. Είναι ζώα που τρώνε τα πάντα» δήλωσε ο κατοικος της περιοχής, Τζον Γουίντμαν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Λοντρι οι γονείς του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο έχουν ενημερωθεί για το τραγικό εύρημα των αρχών όσον αφορά τον γιό τους και για την ώρα δεν έχουν να κάνουν κανένα σχόλιο.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση της δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο η οποία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έπεσε θύμα δολοφονίας δια στραγγαλισμού από ανθρώπινο χέρι καθώς ο Μπράιαν Λόντρι ήταν το μοναδικό «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση μολονότι οι αρχές ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν απαγγείλει σε βάρος του κατηγορία για ανθρωποκτονία παρά μόνο για απάτη επειδή είχε χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα της συντρόφου του ενώ αυτή είχε εξαφανιστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)