ΚΟΣΜΟΣ

«Θρίλερ» στο Λος Άντζελες: Κλεμμένο φορτηγό έσπειρε το χάος σε δρόμους της πόλης

«Θρίλερ» στο Λος Άντζελες: Κλεμμένο φορτηγό έσπειρε το χάος σε δρόμους της πόλης
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να σκάσουν λάστιχα του φορτηγού χρησιμοποιώντας λωρίδες με καρφιά.
AP

Έπειτα από μια νύχτα καταδίωξης, σε χαμηλές ταχύτητες, με την αστυνομία, ο κλέφτης ενός φορτηγού διέκοψε σήμερα το πρωί την κυκλοφορία για πολλές ώρες σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους στα περίχωρα του Λος Άντζελες, προτού παραδοθεί.

Συνολικά, η απόπειρα διαφυγής του κλέφτη διήρκησε περισσότερες από 12 ώρες και προκάλεσε τεράστια μποτιλιαρίσματα σε ώρες αιχμής.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο κλέφτης που κινείτο με χαμηλή ταχύτητα, είχε φροντίσει να φορά τη ζώνη ασφαλείας και χρησιμοποιούσε τα φλας.

Η καταδίωξη ξεκίνησε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 20.00, στο ανατολικό Λος Άντζελες, όταν ο ύποπτος έκλεψε ένα φορτηγό από έναν χώρο στάθμευσης.

Έχοντας ενημερωθεί από τον οδηγό, οι αστυνομικοί σύντομα εντόπισαν το κλεμμένο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο, χάρη σε ένα ελικόπτερο και περιπολικά που το καταδίωκαν.

Κατάφεραν να σκάσουν λάστιχα του φορτηγού χρησιμοποιώντας λωρίδες με καρφιά, τις οποίες τοποθέτησαν στο οδόστρωμα, όμως ο κλέφτης δεν σταματούσε, συνεχίζοντας την πορεία του αν και χωρίς λάστιχα.

Αφού διέσχισε διάφορες κομητείες, σταμάτησε το όχημα σήμερα το πρωί, στις 04.00 τοπική ώρα, στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου στη Σάντα Άνα, στο νότιο Λος Άντζελες, αναγκάζοντας τις αρχές να κλείσουν τον δρόμο που χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες οδηγοί για να πάνε στις δουλειές τους.

Ο κακοποιός δεν παραδόθηκε αμέσως στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν περικυκλώσει, παραμένοντας στην καμπίνα του φορτηγού για πάνω από 4 ώρες.

Εντέλει παραδόθηκε γύρω στις 08.30, έχοντας προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο σε ολόκληρη την περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν