ΚΟΣΜΟΣ

Η Μπίλι και ο Φινέας Άιλις συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Η Μπίλι και ο Φινέας Άιλις συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο
twitter

Η Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της Φινέας πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Το People αναφέρει ότι ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός και ο αδερφός της, στιχουργός, παραγωγός και μουσικός μαζί με τους γονείς τους, Μάγκι και Πάτρικ Ο' Κόνελ συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν.

«Η Μπίλι Άιλις, ο Φινέας και οι γονείς τους Μάγκι και Πάτρικ προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρόεδρο Μπάιντεν» είπε ο αξιωματούχος.

Δείτε την gallery:

«Η Μπίλι και ο Φινέας ήταν υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μπάιντεν και τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν είναι εδώ και καιρό θαυμαστές της μουσικής τους» πρόσθεσε ο αξιωματούχος προσθέτοντας ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για συναυλία στο Capital One Arena στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Η επίσκεψη των Μπίλι και Φινέας Άιλις στον Αμερικανό Πρόεδρο πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα αφότου οι δυο τους έλαβαν υποψηφιότητα για Όσκαρ για το θεματικό τραγούδι για την ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την τιμή που αισθανόμαστε και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το τραγούδι μας "No Time To Die"», ανέφεραν τα αδέρφια σε δήλωσή τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.