ΚΟΣΜΟΣ

Το σπαρακτικό σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η πρώην «Μις ΗΠΑ» στη μητέρα της

Το σπαρακτικό σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η πρώην «Μις ΗΠΑ» στη μητέρα της
Ιnstagram

Η μητέρα της «βασίλισσας της ομορφιάς» Τσέλσι Κράιστ αποκαλύπτει το τραγικό τελευταίο κείμενο της κόρης της πριν αυτοκτονήσει τον περασμένο Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη

Η πρώην Μις ΗΠΑ, Τσέσλι Κράιστ, άφησε ένα συγκλονιστικό κείμενο αυτοκτονίας στη μητέρα της προτού πέσει από τον 29ο όροφο, στο κέντρο του Μανχάταν τον Ιανουάριο. Η Έιπριλ Σίμπκινς 53 ετών αποκάλυψε τα τραγικά τελευταία λόγια της κόρης της σε ένα συγκινητικό επεισόδιο της σειράς «Red Table Talk» με παρουσιάστρια την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, την κόρη της Γουίλοου και τη μητέρα της.

«Πρώτον, λυπάμαι που όταν το λάβεις αυτό, δεν θα είμαι πια ζωντανή. Και με στεναχωρεί ακόμη περισσότερο που το γράφω αυτό γιατί ξέρω ότι θα σε πληγώσει περισσότερο», έγραψε η 30χρονη Κράιστ στη μητέρα της.

Η αυτόχειρας έστειλε τα μηνύματα ενώ ήξερε ότι η μητέρα της έλειπε σε ένα μάθημα γυμναστικής, ώστε να μην μπορεί να παρέμβει, είπε συντετριμμένη η 53χρονη γυναίκα. Η Σίμπκινς είπε στην εξομολόγησή της ότι είχε διαβάσει το μήνυμα μια ώρα μετά την αποστολή του και κυριεύτηκε από θλίψη, διαισθανόμενη ότι η κόρη της είχε ήδη φύγει.

H Τσέλσι ΚράιστΑ.Ρ

«Σε αγαπώ μαμά, είσαι η καλύτερή μου φίλη και το άτομο για το οποίο ζω χρόνια. Μακάρι να μπορούσα να μείνω μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το συντριπτικό βάρος της επίμονης θλίψης, της απελπισίας και της μοναξιάς», συνέχισε το κείμενο. «Δεν σου είπα ποτέ αυτά τα συναισθήματα, γιατί ποτέ δεν ήθελα να ανησυχείς και επειδή ήλπιζα ότι τελικά θα άλλαζαν, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν θα αλλάξουν. Με ακολουθούν σε κάθε επίτευγμα, επιτυχία, οικογενειακή συγκέντρωση, φιλικό δείπνο.

«Κλαίω σχεδόν κάθε μέρα τώρα, σαν να είμαι σε πένθος. Ευχόμουν τον θάνατο για χρόνια. Και ξέρω ότι θα θέλατε να το ξέρετε και θα θέλατε να βοηθήσετε, αλλά δεν ήθελα να μοιραστώ αυτό το βάρος με κανέναν. Ανεξάρτητα από αυτό, σε ευχαριστώ ειλικρινά που ήσουν εκεί για μένα σε κάποιες στιγμές της μοναξιάς μου χωρίς καν να σου πω ότι σε χρειάζομαι.

Με κράτησες ζωντανή και έτοιμη να αντιμετωπίσω μια ακόμη ημέρα, γιατί απαντάς σε κάθε τηλεφώνημα και είσαι εκεί για μένα. Με ακούς και νοιάζεσαι όταν σου λέω τι συμβαίνει στη ζωή μου και πάντα με έκανες να νιώθω ότι με αγαπούσες. Σε αγαπώ περισσότερο από οποιοδήποτε άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν έχεις κάνει τίποτα λάθος, τα έχεις κάνει όλα σωστά».

Η Σίμπκινς είπε ότι η κόρη της συμπεριέλαβε επίσης τις τελευταίες της επιθυμίες και ορισμένες προσωπικές πληροφορίες στο σημείωμα αυτοκτονίας, τις οποίες αρνήθηκε να αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής και δακρύβρεχτης συνέντευξης. Η μητέρα είπε ότι η κόρη της πάλευε με την κατάθλιψη από τα 20 της και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει μια φορά στο παρελθόν.

Η Kράιστ είχε συζητήσει ανοιχτά τα προβλήματα ψυχικής υγείας και τις στρατηγικές της για να βελτιώσει την ευεξία της σε διάφορες συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια. «Το πιο σημαντικό πράγμα που έκανα είναι να μιλήσω με έναν σύμβουλο. Είναι πολύ εύκολο να μιλάς μαζί της. Μου δίνει εξαιρετικές στρατηγικές, ειδικά αν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω έναν πολυάσχολο μήνα μπροστά μου», έγραφ στο Facebook κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας το 2019.

«Όταν δεν μιλώ με τον σύμβουλό μου, αφιερώνω χρόνο στο τέλος κάθε μέρας για να αποσυμπιεστώ», πρόσθετε η Κράιστ. «Βγάζω την πρίζα, κλείνω το τηλέφωνό μου, δεν απαντώ σε μηνύματα. Απλώς κάθομαι και βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες.