ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφάνιση έκπληξη! Χαμογελαστή στην ετήσια έκθεση Royal Windsor Horse Show

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εμφάνιση έκπληξη! Χαμογελαστή στην ετήσια έκθεση Royal Windsor Horse Show
Η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την άφιξή της στο Royal Windsor Horse Show.
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αν και το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει πολλές σημαντικές εμφανίσεις λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ

Χαμογελαστή και ευδιάθετη εμφανίστηκε την Παρασκευή (13/5) στη βασιλική ιππική έκθεση του Ουίνσδορ (Royal Windsor Horse Show) η βασίλισσα Ελισάβετ προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Η αγάπης της 96χρονης μονάρχη για τα άλογα είναι γνωστή και ίσως είναι ένα από τα λίγα πράγματα πλέον που την ενθουσιάζουν. Για τον λόγο αυτό, παρά τα κινητικά της προβλήματα απαθανατίστηκε σήμερα από τους φωτογράφους γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά φτάνοντας στο Royal Windsor Horse Show, ένα από τα αγαπημένα της γεγονότα κάθε χρόνο.

elisabet2.jpg
H 96χρονη μονάρχης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.Photo by Chris Jackson/Getty Images

Η Ελισάβετ, φορώντας γυαλιά ηλίου, ροζ κραγιόν και μια σκουρόχρωμη ζακέτα, άνοιξε το παράθυρό του πολυτελούς τζιπ της και μίλησε με τους φίλους της τους οποίους συναντά στο συγκεκριμένο event κάθε χρόνο τα τελευταία 79 έτη.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βασίλισσα έκανε πρόσφατα ένα μυστικό ταξίδι για να δει τα δικά της άλογα καθώς έχασε την πρώτη μέρα της εκδήλωσης χθες. Να σημειωθεί ότι 14 από τα άλογά της θα λάβουν μέρος τις επόμενες ημέρες στο σόου και η μονάρχης ήταν εμφανώς χαρούμενη που τα είδε σήμερα.

elisabet3.jpg
Η Ελισάβετ, φορούσε γυαλιά ηλίου, ροζ κραγιόν και μια σκουρόχρωμη ζακέτα.Photo by Steve Parsons/PA Images via Getty Images

Το Royal Windsor Horse Show ήταν επίσης το αγαπημένο ιππικό event του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Απούσα από τo άνοιγμα της Βουλής των Λόρδων

Για πρώτη φορά έπειτα από 59 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έδωσε το «παρών» στη Βουλή των Λόρδων, στην έναρξη των κοινοβουλευτικών εργασιών την περασμένη Τετάρτη 11/5. Το τελετουργικό τηρήθηκε κατά γράμμα. Από την έφιππη φρουρά και τις λιμουζίνες που βγήκαν από το Μπάκιγχαμ, μέχρι την μπάντα και την είσοδο στη Βουλή των Λόρδων.

Την βασίλισσα αναπλήρωσε ο γιος και διάδοχος Κάρολος. Με το στέμμα να προηγείται, μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο Κάρολος κάθισε στη θέση που προορίζεται για τη μητέρα του, έχοντας στα αριστερά του την Καμίλα και στα δεξιά τον πρωτότοκο γιο του και εκφώνησε ενώπιον των λόρδων και των βουλευτών για λογαριασμό της μητέρας του την καθιερωμένη ομιλία για το πρόγραμμα της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Η 95χρονη βασίλισσα παρακολούθησε την ομιλία από την τηλεόραση, στο ανάκτορο του Γουίνσδορ, όπως ανέφεραν πηγές του παλατιού.

Διαβάστε επίσης:

Κάρολος: Πρόβα βασιλικών καθηκόντων – Πώς η Ελισάβετ «στρώνει» το χαλί για την διαδοχή της