ΚΟΣΜΟΣ

«Top Gun: Maverick»: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην πρεμιέρα της ταινίας (pics+vid)

«Top Gun: Maverick»: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην πρεμιέρα της ταινίας
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Με τον Τομ Κρουζ στο red carpet
AP

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick», στο Λονδίνο βρέθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick», στο πλευρό του Τομ Κρουζ. Η Κέιτ Μίντλεντον έκανε μία λαμπερή εμφάνιση, με μία μαύρη, μακριά τουαλέτα, του σχεδιαστή Roland Mouret κρατώντας τσάντα του Alexander McQueen αξίας 2.300 λιρών και διαμαντένια σκουλαρίκια Robinson Pelham αξίας 10.500 λιρών. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μαύρο σμόκιν και παπιγιόν.

Ο Τομ Κρουζ σύστησε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ το υπόλοιπο καστ, που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα ενώ βοήθησε την Κέιτ Μίντλετον να ανέβει τα σκαλιά.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Η πρεμιέρα στο Λονδίνο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είδαν την πολυαναμενόμενη ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες, την είχαν παρακολουθήσει σε μία μια ειδική προβολή του σίκουελ του «Top Gun» μετά από πρόσκληση του Κρουζ, ο οποίος είχε ακούσει ότι ο Ουίλιαμ ήταν θαυμαστής της πρώτης ταινίας.

«Έχουμε πολλά κοινά. Αγαπάμε και οι δύο την Αγγλία, είμαστε αεροπόροι και αγαπάμε τις πτήσεις», δήλωσε για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο Τομ Κρουζ.

Με πληροφορίες από: Daily Mail, People