ΚΟΣΜΟΣ

Ουγγαρία: Ανήλικοι θεατές γιούχαραν τους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας για το «Black Lives Matter»

Ανήλικοι Ούγγροι αποδοκιμάζουν τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας
Ανήλικοι Ούγγροι αποδοκιμάζουν τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα που παρουσίασαν ανήλικοι οπαδοί της Εθνικής Ουγγαρίας .Αποδοκίμασαν τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας που στήριξαν το «Black Lives Matter»

Ανήλικοι οπαδοί της Εθνικής Ουγγαρίας αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας, όταν γονάτισαν πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Nations League στην «Puskas Arena» στο πλαίσιο του «Black Lives Matter».

Ο αγώνας έπρεπε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οι Ούγγροι όμως έβαλαν στις εξέδρες 30.000 παιδιά έως 14 ετών αφού τους δίνει αυτό το δικαίωμα ο κανονισμός και το άρθρο 73 της UEFA.

Η Ουγγαρία είχε τιμωρηθεί για την ομοφοβική και ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στο Euro 2020

Όταν οι παίκτες των «Λιονταριών» γονάτισαν τιμώντας το «Black Lives Matter», τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο τους... γιούχαραν. Η εθνική Αγγλίας στηρίζει το κίνημα «Black Lives Matters» αλλά αυτό φαίνεται οτι δεν άρεσε στους Ούγγρους που είδαν στο τέλος της βραδιάς την ομάδα τους να κερδίζει με 1-0 την φιναλίστ του Euro 2020.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 66' με πέναλτι ο Ζόμποσλαϊ μετά από ανατροπή του Νάγκι από τον Τζέιμς μέσα στην περιοχή! Ήταν η πρώτη νίκη για την Ουγγαρία απέναντι στην Αγγλία μετά από το 1962!