ΚΟΣΜΟΣ

Μίκι Ρούρκ για Τομ Κρούζ «Είναι άσχετος, κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 35 χρόνια»

O Mίκι Ρουρκ
O Mίκι Ρουρκ
ΑΡ

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Μίκι Ρουρκ αποκάλεσε τον Τομ Κρουζ «άσχετο» προτού ξεσπάσει σε κλάματα καθώς αναφέρθηκε στο συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία σε συνέντευξή του

Ο Αμερικανός ηθοποιός και πρώην πυγμάχος εμφανίστηκε στην εκπομπή TalkTV του Πιρς Μόργκαν το βράδυ της Δευτέρας, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το 2014 προτού γίνει συναισθηματικός καθώς συζητούσε την κατάσταση στην Ουκρανία.

Μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για το Top Gun και τον πρωταγωνιστής του σίκουελ, Τομ Κρουζ, λέγοντας: «Δεν έχω κανέναν σεβασμό για αυτό… Δεν με νοιάζουν τα χρήματα και η εξουσία. Με ενδιαφέρει, όταν παρακολουθώ τον Αλ Πατσίνο να δουλεύει, το έργο του Κρις Γουόκεν και του Ντε Νίρο, το έργο του Ρίτσαρντ Χάρις και το έργο του Ρέι Γουίνστον. Αυτός είναι ο τύπος ηθοποιού που θέλω να γίνω… Ο Μπράντο παλιά. Το είδος των ανδρών που προσπάθησαν να εξελιχθούν ως ηθοποιοί»

Όταν ο Μόργκαν τον ρώτησε αν πιστεύει οτι ότι ο Κρουζ είναι «καλός ηθοποιός», ο Ρουρκ απάντησε: «Νομίζω ότι είναι άσχετος στον κόσμο μου. Ο τύπος κάνει το ίδιο εφικτό κομμάτι εδώ και 35 χρόνια. Δεν έχω κανέναν σεβασμό γι’ αυτό».

Κατά τη διάρκεια της ειλικρινούς συνέντευξης, ο σταρ του Iron Man 2 ομολόγησε οτι τα συναισθήματά του άλλαξαν από τη στιγμή που είχε συναντήσει τον Πούτιν το 2014, και είχε εμφανιστεί μάλιστα να φοράει μπλουζάκι με τον Ρώσο πρόεδρο. Ο 69χρονος ξεκαθάρισε: «Ήταν το 2014. Θέλω απλώς να το ξεκαθαρίσω».

Ο Μίκι Ρουρκ και ο Πούτιν

Ο Ρουρκ θυμήθηκε πώς έφυγε με «ραγισμένη καρδιά» όταν ο Πούτιν τον κάλεσε να επισκεφτεί «ένα σπίτι που φρόντιζε μικρά παιδιά που είχαν ανίατο καρκίνο», στην Αγία Πετρούπολη. «Ήταν πραγματικά συγκινητική επίσκεψη και μιλούσα με όλα αυτά τα μικρά παιδιά και θυμάμαι ότι έδωσα ένα ροζάριο σε ένα από τα κοριτσάκια. Και κοίταξα τον Βλαντιμίρ και μπορούσα να δω κάποιον που ανησυχούσε πραγματικά για το πού βρισκόμασταν και κάποιον που ήταν συμπονετικός και ήταν εκεί για έναν ειλικρινή λόγο».

Ο ηθοποιός συνέχισε: «Αυτό είναι το πράγμα που μου τρελαίνει το μυαλό, γιατί είναι σαν δύο αδερφικές χώρες και δεν καταλαβαίνω τι θέλει. Δεν σκοτώνονται μόνο μαχητές, αλλά σκοτώνονται ηλικιωμένοι, σκοτώνονται νέοι, στοχοποιούνται σχολεία, στοχοποιούνται νοσοκομεία.Όλα αυτά δεν είναι σωστά», πρόσθεσε ο Ρουρκ.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε πλέον να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς είδε μια εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα στην Ουκρανία εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου. «Είδα έναν τύπο, μια εικόνα ενός άνδρα που κοίταζε μια τρύπα, σε μια τάφρο», εξήγησε, προσθέτοντας:

«Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του, έψαχνε τον αδελφό του και αυτή την εικόνα την πήρα σπίτι μαζί μου. Και με ενόχλησε πολύ και με έκανε να σκεφτώ ότι [ο Πούτιν] κάνει πραγματικά τρομερά, άσχημα πράγματα και εύχομαι να χτυπήσει κάποιο είδος συναγερμού στο κεφάλι ή στην καρδιά του και να ξυπνήσει και να σταματήσει όλο αυτό.»