ΚΟΣΜΟΣ

Σάνα Μαρίν: Θύελλα από νέο «καυτό» βίντεο - Λικνίζεται στην πίστα με πρώην εστεμμένη καλλονή

Νέα πολιτική θύελλα στη Φινλανδία προκαλεί βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σάνα Μαρίν
Νέα πολιτική θύελλα στη Φινλανδία προκαλεί βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σάνα Μαρίν
A.P

Ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Σάνα Μαρίν είδε το φως της δημοσιότητας. Η νεαρή πρωθυπουργος της Φινλανδίας χορεύει με ένα διάσημο μοντέλο της χώρας

Λίγες ημέρες μετά την «πολιτική θύελλα» που προκάλεσαν τα πλάνα απο το ξέφρενο πάρτι όπου διασκεδάζει με την ψυχή της, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν εμφανίζεται σε νέο βίντεο να χορεύει προκλητικά με ένα εντυπωσιακό μοντέλο και ινφλουένσερ. Τα στιγμιότυπα «τραβήχτηκαν» στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου είχε μαγνητοσκοπηθεί να κάνει πάρτι με έναν άνδρα τραγουδιστή

Η ισχυρή γυναίκα της Φινλανδίας που λατρεύει τα πάρτι έχει μαγνητοσκοπηθεί να χορεύει με ένα γνωστό πρώην μοντέλο, καθώς ξημερώνει σε ένα ακόμη βίντεο που δημοσιοποιήθηκε με την περιβόητη βραδινή της έξοδο.

Το βίντεο που διέρρευσε πρόσφατα δείχνει την 36χρονη Μαρίν, να χορεύει προκλητικά με τη Φινλανδή ινφλουένσερ Σαμπίνα Σάρκα, 33 ετών, καθώς αγκαλιάζονται και λινίζονται στο ρυθμό της μουσικής, με τα πόδια τους μπλεγμένα

Το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η νεαρή πρωθυπουργός βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Oλάβι Ουουσιβίρτα 38 ετών, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν έκτοτε και τους ήθελα να έχουν σχέση. Η Σάνα Μαρίν φοράει το ίδιο λευκό παντελόνι και το μαύρο αμάνικο τοπ και στα δύο βίντεο, γεγονός που δείχνει οτι τα βίντεο τραβήχτηκαν την ίδια νύχτα νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ποια ειναι η συνοδός της Σάνα Μαρίν - Είχε κάνει το γάμο της στην Ελλάδα

Η πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» Σαμπίνα Σάρκα η οποία εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2012 - έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα τηλεοπτικά ριάλιτι στη Φινλανδία και τώρα παρουσιάζεται ως iνφλουένσερ στα social media με 90.000 ακόλουθους στο Instagram.

Στιγμιότυπο από το νέο πολυσυζητημένο βίντεο

Σε ένα στόρι που ανέβασε στο Instagram πριν από μόλις έξι ημέρες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε χωρίσει με τον σύζυγό της Ossi Kivimäki. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ελλάδα το 2019 είχε μιλήσει πέρυσι για τα σχέδιά του να απομακρυνθούν από το Ελσίνκι και να μετατρέψουν μια ξύλινη καλύβα 100 ετών στο «σπίτι των ονείρων τους».

Η Σαμπίνα Σάρκα

Το νέο βίντεο τραβήχτηκε ξεκάθαρα τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς το φως της ημέρας φαίνεται ήδη από το μπαλκόνι της βεράντας στον τελευταίο όροφο του μοντέρνου νυχτερινό κλαμπ Klubi του Ελσίνκι. Νεαροί θαμώνες φαίνονται να κοιτάζουν έκπληκτοι την πρωθυπουργό να κυματίζει τα λυτά μαλλιά της.

Οι φήμες για τα ναρκωτικά και η «συμμορία του αλευριού»

Η Μαρίν η οποία είναι παντρεμένη και έχει μία τετράχρονη κόρη απαθανατίστηκε νωρίτερα το ίδιο βράδυ να χορεύει με διάσημους Φινλανδούς φίλους σε δύο διαμερίσματα, πριν πάει στο κλαμπ. Σε ένα απο τα βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει τις λέξεις «συμμορία αλευριού» στο βάθος, οδηγώντας σε εικασίες ότι μπορεί να είχε γίνει χρήση ναρκωτικών. Στη Φινλανδία το «αλεύρι» χρησιμοποιείται συχνά ως αργκό για την κοκαΐνη.

Η καλλονή συνοδός της Σάνα Μαρίν στην πίστα

Οι ισχυρισμοί οδήγησαν την Φινλανδή πρωθυπουργό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την περασμένη Παρασκευή (19/8), όταν αρνήθηκε ότι είχε πάρει ποτέ στη ζωή της ναρκωτικά και επέμεινε ότι δεν είχε δει να παίρνει κανένας άλλος στη βραδινή της έξοδο. Αποκάλυψε ότι είχε κάνει τεστ ναρκωτικών για να αποδείξει την αθωότητά της και ο επίσημος εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε χθες ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Το νέο βίντεο διέρρευσε στη φινλανδικό ταμπλόιντ Seiska, η οποία γράφει ότι δείχνει την κυρία Μάριν να χορεύει «σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα». Και συνεχίζει με μπόλικη δόση ειρωνίας: «Στο βίντεο, η παντρεμένη νοικοκυρά χορεύει με τη Σαμπίνα πολύ στενά με τα πόδια της ανοιχτά. Η ατμόσφαιρα του χορού είναι τόσο έντονη που η πρωθυπουργός σφίγγει τη φίλη της από το πίσω μέρος των ρούχων της».

Οι αντιδράσεις στη Φινλανδία

Το βίντεο προκάλεσε οργισμένη αντίδραση στη Φινλανδία με ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καταδικάζουν την ταμπλόιντ, επειδή το δημοσίευσε. Ένας χρήστης του Twitter είπε: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα καυτό, τίποτα οικείο, τίποτα ιδιαίτερο, έτσι διασκεδάζουν οι γυναίκες μεταξύ τους».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ποιο είναι χειρότερο; Τα ερωτήματα για τις γυναίκες που χορεύουν μεταξύ τους ή οι υπαινιγμοί ότι η Σαμπίνα δεν είναι κατάλληλη παρέα για παντρεμένες νοικοκυρές;».

Το προηγούμενο βίντεο έδειχνε τον Φινλανδό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Ουουσιβίρτα να πιέζει το πρόσωπό του στον λαιμό της πρωθυπουργού, σε μια χειρονομία που έκανε κάποιους να υπαινιχθούν ότι οι δυό τους αντάλλαξαν φιλί. Οι «κακές γλώσσες» σχολίασαν ότι χόρεψε με άλλους δύο άντρες με παρόμοιο τρόπο και κάθισε στην αγκαλιά άλλων δύο κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης της βραδινής εξόδου.

O Φινλανδός ποπ σταρ

Ο Ουουσιβίρτα που χώρισε από τη σύζυγό του πέρυσι, απέρριψε κάθε υπόνοια ότι είχε σχέση με την πρωθυπουργό της χώρας. Σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Υπήρξαν εικασίες στο κοινό για την ποιότητα της σχέσης μου με την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν. Με το χέρι στην καρδιά μπορώ πω ότι είμαστε φίλοι και δεν έχει συμβεί τίποτα ακατάλληλο. Δεν θα σχολιάσω άλλο το θέμα δημόσια. Καλο σαββατοκυριακο!»

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Klubi όπου τραβήχτηκαν τα βίντεο τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου είναι μέρος του συγκροτήματος εστιατορίων και μπαρ Ravintola Teatteri στο κέντρο του Ελσίνκι. Το μέρος είναι ένα από τα πιο γνωστά στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας και προσελκύει θαμώνες όλων των ηλικιών.

Η MailOnline αποκάλυψε νωρίτερα ότι ένα σαλόνι του κλαμπ όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν με το ποτό τους διαθέτει μια συλλογή από ερωτικά πορτρέτα γυμνών γυναικών στους τοίχους. Το προσωπικό του Teatteri αρνήθηκε να σχολιάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού τους στο συγκρότημα. Μια σερβιτόρα είπε σε δημοσιογράφο της MailOnline: «Φυσικά δεν λέμε τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας εδώ που θα σας μιλήσει. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν η πρωθυπουργός μας ήταν εδώ. Τέλος πάντων, τι κάνει ο πρωθυπουργός σας Μπόρις Τζόνσον;».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στην επίσημη κατοικία της στο Ελσίνκι την περασμένη Παρασκευή, η Σάνα Μαρίν αρνήθηκε ότι ο τραγουδιστής τη φίλησε όταν χόρευαν, λέγοντας ότι μπορεί να έσκυψε προς το μέρος της για να πει κάτι. Υπερασπίστηκε σθεναρά το δικαίωμά της να διασκεδάζει σε μια βραδινή έξοδο με φίλους, επιμένοντας ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με τα επίσημα καθήκοντά της.

Πρόσθεσε ότι είχε πιει μόνο μια μέτρια ποσότητα αλκοόλ και δεν είχε καν ξυπνήσει με hangover το πρωί. Μερικοί σχολιαστές την κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά για πρωθυπουργό, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι μπορεί να μην ήταν σε θέση να λάβει τη σωστή απόφαση εάν είχε προκύψει έκτακτη ανάγκη κατά τη διάρκεια του «άτακτου» Σαββατοκύριακου.

Πολλοί όμως ήταν πιο χαλαροί και λένε ότι της αξίζει να αφήσει τα μαλλιά της κάτω και να διασκεδάσει, όπως κάθε άλλη γυναίκα. Γυναίκες από τη Φινλανδία και από όλο τον κόσμο δημοσίευσαν μια σειρά από βίντεο που τις δείχνουν να χορεύουν σε διάφορες καταστάσεις, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη Σάνα Μάριν.

Άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν τις χορευτικές της ικανότητες με τις αδέξιες κινήσεις αλλων ηγετών. Η Σάνα Μαρίν πιστεύεται ότι βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο μεταξύ 2.30 και 4.30 π.μ. πριν οδηγηθεί στο σπίτι στην επίσημη κατοικία της που ονομάζεται Kesärantain, μια όμορφη βίλα, σε μια σικ περιοχή στο κέντρο του Ελσίνκι.

Επέμεινε ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει επίσημο αυτοκίνητο για να φτάσει στο κλαμπ, αλλά αρνήθηκε να πει με ποιον τύπο οχήματος έφτασε, οδηγώντας σε εικασίες ότι μπορεί να είχε θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό της παίρνοντας ταξί. «Όπως είπα, περπάτησα μέχρι το αυτοκίνητο μόνη μου και πήγα σπίτι μόνη μου. Ξύπνησα την επόμενη μέρα με καλή διάθεση, πολύ νωρίς το πρωί » τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις