ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Χαμογελαστός στην συνάντηση με τους αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας

Βασιλιάς Κάρολος: Χαμογελαστός στην συνάντηση με τους αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας
Ο βασιλιάς Κάρολος.
Photo by Victoria Jones-WPA Pool/Getty Images

Χαμογελαστός εμφανίστηκε σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος – τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισας Ελισάβετ – κατά την διάρκεια της συνάντησής του με αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τόσο ο Κάρολος όσο και η βασιλική σύζυγος Καμίλα ήταν σε καλή διάθεση ενώ ο νέος μονάρχης παρέθεσε δεξίωση στους εκπροσώπους της Κοινοπολιτείας.

Καλεσμένοι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι και ο Επίτροπος των Αντίγκουα και Μπαρμπούντα καθώς και εκπρόσωποι από τις Μπαχάμες, το Μπελίζ, τον Καναδά, τη Γρενάδα, τη Νέα Ζηλανδία, τον Άγιο Χριστόφορο, το Νέβις την Αγία Λουκία, τον Άγιο Βικέντιο, τις Γρεναδίνες καθώς και ο Επίτιμος Πρόξενος του Τουβαλού και ο Αναπληρωτής Ύπατος Αρμοστής της Αυστραλίας.

Πλάνα από τα παρασκήνια του πρώτου διαγγέλματός του

Στη δημοσιότητα έδωσε το Παλάτι, πλάνα από τα παρασκήνια του πρώτου διαγγέλματος του νέου βασιλιά Καρόλου Γ’.

Τα πλάνα καταγράφουν τον βασιλιά Κάρολο πριν και μετά από το διάγγελμά του, το οποίο απηύθυνε στο λαό από το σαλόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, το ίδιο δωμάτιο από το οποίο απευθυνόταν στον κόσμο και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Κάρολος ακούγεται να ρωτά «Τελείωσα;» τους τεχνικούς που βρίσκονται στον χώρο, ενώ καταγράφεται να μιλά συχνά – πυκνά μαζί τους.