ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Η σύζυγος του Τόμι Λι περνά στην αντεπίθεση: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»

Πάμελα Άντερσον Η σύζυγος του Τόμι Λι περνά στην αντεπίθεση: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»
Η Πάμελα Άντερσον.
AP

Η Mπρίτανι Φέρλαν, η σύζυγος του Τόμι Λι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και στο οποίο «ειρωνεύεται» την Πάμελα Άντερσον.

Η σύζυγος του Τόμι Λι, Mπρίτανι Φέρλαν, έχει προκαλέσει αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και στο οποίο «ειρωνεύεται» την Πάμελα Άντερσον.

H ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της και να βλέπει τα όσα λέγονται στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Pamela, a Love Story» για τον Τόμι Λι, την ίδια και τον έρωτα που έζησαν κάποτε.

Παράλληλα, σε συνέντευξη που έδωσε ανέφερε πως: «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ενοχλητικό για τη γυναίκα του να βλέπει και να διαβάζει για τη ζωή μας. Εγώ θα είχα ενοχληθεί».

Στο βίντεο που ανάρτησε, η Φέρλαν χρησιμοποίησε ένα φίλτρο, το οποίο την κάνει να μοιάζει με την σταρ, όπως ήταν νεότερη και υπονόησε πως «η Πάμελα Άντερσον δεν θα νοιαζόταν καν, αν πέθαινα». Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Σας παρακαλώ παιδιά, πρέπει κι εγώ να κάνω ένα αστείο για όλα αυτά».

Οι χρήστες του TikTok, χαρακτήρισαν «ασέβεια» το εν λόγω βίντεο, ενώ πολλοί τόνισαν ότι η Άντερσον είχε μιλήσει στο παρελθόν με πολύ καλά λόγια για το γάμο του Λι με τη Φέρλαν. Αν και το βίντεο έχει διαγραφεί πλέον από τον λογαριασμό της, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν και να το κάνουν viral.

Πριν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο TikTok, η σύζυγος του Τόμι Λι είχε δημοσιεύσει ένα άλλο βίντεο, στο οποίο έλεγε στους θαυμαστές της ότι ήταν «εντάξει» με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της Άντερσον στο Netflix.

Εκτός από το ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον κυκλοφόρησε και τα απομνημονεύματά της. Σε αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον άλλοτε σύζυγό της στο People, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της. «Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Netflix: Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον και οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Αποκαλύψεις από την Πάμελα Άντερσον: «Ήπια βότκα με ένα μπουκάλι χάπια»

Πικάντικες αποκαλύψεις της Πάμελα Άντερσον: «Βοήθησα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»