ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Πέθανε ο Κριστιάν Ατσού - Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε η σορός

O Kριστιάν Ατσού
O Kριστιάν Ατσού
Α.Ρ

Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού, βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμμια που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στην Τουρκία.

Μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης, ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού του, με τον μάνατζερ του, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ να επιβεβαιώνει τη θλιβερή είδηση στο twitter.

Ο 31χρονος Ατσού από τη Γκάνα έπαιξε για ποδοσφαιρικούς συλλόγους όπως η Chelsea, η Newcastle, η Fc Porto, η Everton και η Bournemouth. Έπαιξε 258 ματς στην καριέρα του και σημείωσε 24 γκολ. Την ίδια ώρα εξακολουθεί να αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ, επίσης αγνοούμενος από την ημέρα που χτύπησε ο εγκέλαδος.

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, σχεδίαζε να αποχωρήσει από την Τουρκία λίγες ώρες πριν το «χτύπημα» του Εγκέλαδου, όμως όπως τόνισε ο διευθυντής της Χατάισπορ, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός επέλεξε να παραμείνει στον σύλλογο, διότι σημείωσε ένα νικητήριο γκολ στον αγώνα εναντίον της Κασίμπασα για τη Superlig στις 5 Φεβρουαρίου.

«Ο Ατσού ήθελε να παίξει περισσότερο και ζήτησε άδεια από τον προπονητή του για να φύγει αν δεν έπαιρνε περισσότερο χρόνο», δήλωσε ο διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή (17/2).

«Αγόρασε ένα εισιτήριο για να πετάξει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί για τη Γαλλία. Επρόκειτο να ψάξει για ένα κλαμπ». Ο 31χρονος εξασφάλισε όμως για τη Χατάισπορ τη νίκη με 1-0 επί της Κασίμπασα, σκοράροντας λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τελευταίο σφύριγμα.