ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Κορέα: Απίστευτο! Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 960 τεστ και 12.000 ευρώ

Νότια Κορέα: Απίστευτο! Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 960 τεστ και 12.000 ευρώ

Ο ορισμός του "ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε" είναι η 69χρονη Cha Sa-soon από τη Νότια Κορέα

Αν το πείσμα είχε όνομα αυτό δεν θα ήταν άλλο από αυτό της 69χρονης Cha Sa-soon από τη Νότια Κορέα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ήθελε να πάρει δίπλωμα οδήγησης τόσο πολύ που έδωσε εξετάσεις 960 φορές!

Σύμφωνα με την Mirror η περιπέτεια της 69χρονης ξεκίνησε από το 2005, όπου και έδινε καθημερινά γραπτά αλλά αποτύγχανε διαρκώς.

Ωστόσο η πρώτη της αποτυχία την ενέπνευσε να δοκιμάσει ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρει, πληρώνοντας βέβαια 12.000 ευρώ για όλα τα διαδικαστικά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι συνέχιζε να κάνει το τεστ σε καθημερινό επίπεδο, πέντε μέρες την εβδομάδα για πολλά χρόνια μέχρι που τα κατάφερε.

Ο δάσκαλος οδήγηση δήλωσε σχετικά: «Όταν τελικά πήρε το δίπλωμά της, βγήκαμε όλοι έξω ζητωκραυγάζοντας και την αγκαλιάσαμε, δίνοντάς της λουλούδια. Ένιωσα σαν να έπεσε ένα τεράστιο βάρος από τις πλάτες μας. Δεν είχαμε το θάρρος να της πούμε να παραιτηθεί, επειδή συνέχιζε να εμφανίζεται».

Να σημειωθεί ότι η περιπέτεια αυτή έκανε διάσημη στη χώρα της την Cha Sa-soon και εμφανίστηκε, μάλιστα, σε διαφήμιση της Hyundai. Η αυτοκινητοβιομηχανία, παράλληλα, της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο όχημα αξίας σχεδόν 13.000 ευρώ.