ΚΟΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ: Απόφαση βόμβα από τον «πρίγκιπα της ποπ» - Αποσύρεται από τη μουσική

Τζάστιν Μπίμπερ: Απόφαση βόμβα από τον «πρίγκιπα της ποπ» - Αποσύρεται από τη μουσική
O Τζάστιν Μπίμπερ.
(Photo by Joseph Okpako/WireImage)

Σοκ έχει προκαλέσει στους φανατικούς οπαδού του Τζάστιν Μπίμπερ η είδηση που μεταδίδει το RadarOnline.com ότι ο 29χρονος ποπ σταρ που από νεαρή ηλικία έχει χαρακτηριστεί παιδί - φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αποσύρεται από τη μουσική

Στην... σύνταξη πριν ακόμα κλείσει τα 30 του χρόνια ετοιμάζεται να βγει - σύμφωνα με το RadarOnlineο αποκαλούμενος «πρίγκιπας της ποπ», Τζάστιν Μπίμπερ.

Σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας ο σουπερ σταρ της ποπ με περιουσία που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια θέλει να αποσυρθεί από την μουσική και να αφιερωθεί στην προσωπική του ζωή με την 26χρονη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.



«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» αποκάλυψε φίλος του, προσθέτοντας ότι: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν ο ίδιος δεν τοποθετηθεί σχετικά με τα δημοσιεύματα ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τελευταίες συναυλίες του ακυρώθηκαν επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1994 στο Λονδίνο του Οντάριο στον Καναδά. Είναι το μοναχοπαίδι του Τζέρεμι Τζακ Μπίμπερ και της Πατρίσια "Πάττι" Μαλέτ.

Οι γονείς του Μπίμπερ δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ο ίδιος φοίτησε στο αγγλογαλλικό σχολείο, Jeanne Sauvé Catholic School. Μεγαλώνοντας έμαθε να παίζει πιάνο, ντραμς, κιθάρα και τρομπέτα.

Τις αρχές του 2007, όταν ήταν 12 χρονών, ο Μπίμπερ ερμήνευσε το "So Sick" του Ne-Yo για έναν τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού και βγήκε δεύτερος.

Η μητέρα του ανάρτησε ένα βίντεο της παράστασής του στο YouTube, ώστε να το δουν οι φίλοι και συγγενείς τους. Συνέχισε να ανεβάζει βίντεο, όπου ο Μπίμπερ τραγουδούσε διάφορα R&B τραγούδια και με τον καιρό γινόταν όλο και πιο δημοφιλής.

Σχετικές ειδήσεις