ΚΟΣΜΟΣ

Kέβιν Κόστνερ: Η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 18 χρόνια γάμου

O Kέβιν Κόστνερ χωρίζει με την επί 18 χρόνια σύζυγό του
O Kέβιν Κόστνερ χωρίζει με την επί 18 χρόνια σύζυγό του
ΑΡ

Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ. Η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σταρ του Yellowstone μετά από 18 χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές»

Ο χωρισμός λέγεται ότι οφείλεται σε «ασυμβίβαστες διαφορές», με την Μπάουμγκάρτνερ να ζητά από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους , Κάιντεν 15 ετών, Χάγιες, 14 ετών και Γκρέις, 12 ετών..

Ο Κόστνερ φέρεται συντετριμμένος και ζητά επίσης την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Ο 68χρονος ηθοποιός και η 49χρονη Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, άρχισαν να βγαίνουν το 2000 και παντρεύτηκαν στο ράντσο Costner's Aspen του Κολοράντο το 2004.

«Προς μεγάλη λύπη του συνέβησαν περιστατικά πέρα από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια αγωγή λύσης γάμου», ανέφερε μια δήλωση από τον εκπρόσωπο του Κόστνερ. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά του, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει. Η Μπάουμγκάρτνερ λέγεται ότι δεν θα υποβάλει αίτηση για καταβολή συζυγικής υποστήριξης. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε τα νέα του διαζυγίου.

Διαζύγιο βόμβα στο ΧόλιγουντΑΡ

Ο Κόστνερ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Σίλβα από το 1978 έως το 1994 και έχουν τρία παιδιά, την Άννι, 39 ετών, τη Λίλι, 36 και τον Τζο, 35 ετών. Έχει επίσης έναν γιο, τον Λίαμ Κόστνερ με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ, με την οποία έβγαινε μετά τον χωρισμό του με τη Σίλβα.

Τα νέα για το διαζύγιο έρχονται εβδομάδες αφότου η DailyMail.com ανέφερε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη ρήξη του Κόστνερ με τον δημιουργό της πετυχημένης σειράς Yellowstone, Tέιλορ Σέρινταν. Πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο τελευταίος ανέπτυξε ένα «σύμπλεγμα θεού» που άφησε τον Κόστνερ απογοητευμένο με την ανάπτυξη της επιτυχημένης σειράς του Paramount Network, σύμφωνα με πληροφορίες,

Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο Κόστνερ είναι απογοητευμένος και ανήσυχος για την κατεύθυνση που έπαιρνε η σειρά, με τον Σέρινταν να καλεί τον ηθοποιό, ο οποίος επίσης υπηρετεί ως εκτελεστικός παραγωγός στο Yellowstone να «επιμείνει στην υποκριτική» όταν εκείνος έθετε ερωτήματα.

«Ο Κέβιν θα είναι για πάντα περήφανος και ευγνώμων για το Yellowstone και το καστ του είναι σαν οικογένεια», είπε η πηγή για τον Κόστνερ, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του Τζον Ντάτον. «Απλώς ένιωθε ότι ο Yellowstone οδεύει προς μια κατεύθυνση που δεν ήταν σύμφωνη με το αρχικό τους όραμα και δέχτηκε κριτική».

Στην αβεβαιότητα γύρω από τη σειρά προστίθεται το γεγονός ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν, η οποία θα μπορούσε να διαταραχθεί από την απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, μετά το κάλεσμα των μελών του Writers Guild of America.

Τον περασμένο μήνα, η New York Post ανέφερε ότι η επιθυμία του Κόστνερ να μειώσει τον φόρτο εργασίας του στην πέμπτη σεζόν για να επικεντρωθεί σε άλλα έργα ευθύνεται επίσης για την ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον Σέρινταν. «Είναι το ίδιο με οποιονδήποτε δρομέα και μεγάλο αστέρι - υπάρχει σεβασμός, αλλά υπάρχει τριβή», είπε στο πρακτορείο μια πηγή που περιγράφεται ως «καλά τοποθετημένη» στην παραγωγή.

Αυτή τη στιγμή ο Κόστνερ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο Horizon, μια σειρά ταινιών γουέστερν που αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστές ταινίες που θα κυκλοφορήσουν με τρεις μήνες διαφορά η μία από την άλλη. Κάθε ταινία διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες και μετά την τετραπλή κυκλοφορία, το Horizon πρόκειται να χωριστεί σε μια σειρά για την τηλεόραση - η καθεμία με επεισόδια 42 λεπτών.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η σύζυγος του Κόστνερ φέρεται να δήλωνε πέρυσι πως είχε βαρεθεί το απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας του συζύγου της. «Άνοιξε πραγματικά μια τρύπα στην οικογενειακή τους ζωή», είπε μια πηγή στο RadarOnline. «Η σειρά είναι τόσο μεγάλη επιτυχία, οι παραγωγοί θέλουν να συνεχιστεί για πάντα!» Η υπομονή της Κριστίν ωστόσο φέρεται να είχε εξαντληθεί, γεγονός που την οδήγησε να θέσει τελεσίγραφο στον ηθοποιό.

Ωστόσο, η Κριστίν θέλει ο σύζυγός της «να κρεμάσει το καουμπόικο καπέλο του», αποκάλυψε η πηγή. «Θέλει μια σταθερή δέσμευση οτι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν, διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να τον εγκαταλείψει» έλεγαν πρόσφατα πηγές.