ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Κόστνερ: «Δεν υπάρχει θέμα μοιχείας» - Πώς αντιδρά στο διαζύγιο που ζητά η σύζυγός του

O Kέβιν Κόστνερ χωρίζει με την επί 18 χρόνια σύζυγό του
O Kέβιν Κόστνερ χωρίζει με την επί 18 χρόνια σύζυγό του
ΑΡ

Ο Κέβιν Κόστνερ «έπεσε από τα σύννεφα» όταν έμαθε οτι η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση για να τερματίσουν τον 18χρονο γάμο τους, ανέφεραν πηγές στο Page Six. Εκπρόσωπός του ωστόσο ορκίζεται οτι δεν τίθεται θέμα μοιχείας

Ο Κέβιν Κόστνερ έμεινε έκπληκτος όταν η σύζυγός του Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση για να τερματίσουν τον 18χρονο γάμο τους αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν πηγές στο Page Six. Αν και ο πρώτος γάμος του σταρ του «Yellowstone» κατέληξε σε διαζύγιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων εν μέσω ισχυρισμών ότι την απατούσε συστηματικά, ένας μακροχρόνιος φίλος είπε προκλητικά: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα απάτης».

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά μαζί να ποζάρει, προφανώς ευτυχισμένο, στις κάμερες στα Όσκαρ τον Μάρτιο και ο φίλος πρόσθεσε: «Ο Κέβιν εξεπλάγη πολύ από τις πράξεις της Κριστίν, προφανώς δεν θέλει το διαζύγιο και θα ήθελε να είναι μαζί. Είναι απογοητευτικό, την αγαπά και αγαπά τα παιδιά του».Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους και μία κόρη

Ο 68χρονος Κόστνερ, που είχε ερωτευτεί μια σειρά από σούπερ μόντελ και καλλονές του Χόλιγουντ από την Ελ Μακφέρσον μέχρι τη Χάλι Μπέρι, είχε πράγματι περάσει μήνες μακριά από το σπίτι στα γυρίσματα του «Yellowstone» στη Μοντάνα, ασκώντας πιθανώς πίεση στη σχέση του.

Ο ηθοποιός του φιλμ «Bodyguard» είπε κάποτε: «Οι πειρασμοί είναι πολύ δυνατοί και υπάρχει ένας πεινασμένος κόσμος εκεί έξω που σε περιμένει να πέσεις. Επομένως, δεν μπορείς καν να ασχοληθείς χωρίς να πληρώσεις ένα τεράστιο τίμημα. Προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, αλλά ο γάμος είναι μια δύσκολη, σκληρή πίστα».

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Κόστνερ είπε επίσης στο Page Six ότι τυχόν ισχυρισμοί για μοιχεία «δεν είναι αληθείς». Ερωτηθείς για τους λόγους διαζυγίου ο φίλος του ηθοποιού, πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα αν ο Kέβιν ξέρει καν ποιοι είναι οι λόγοι». Μία πηγή από την παραγωγή του «Yellowstone» εξέφρασε επίσης σοκ, λέγοντας: «Κανείς δεν γνώριζε για κανένα θέμα. Δεν ήταν «αποκλειστικός» στο πλατό και συχνά πήγαινε σπίτι για να επισκεφτεί την οικογένειά του».

Η σχεδιάστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα (1/5), επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Στην κατάθεσή της, η 49χρονη Μπαουμπγκάρτνερ, ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Δεν ζήτησε υποστήριξη συζύγου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο για την προστασία της περιουσίας του Κόστνερ που υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε να συζητήσει τις οικονομικές ρυθμίσεις και είπε: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αυτή τη στιγμή ο Κόστνερ γυρίζει τη δεύτερη από τη σειρά γουέστερν πολλών ταινιών του, "Horizon, an American Saga", στο St. George της Γιούτα, την οποία επίσης γράφει και σκηνοθετεί. Και ο φίλος του είπε: «Κάνει γυρίσματα αυτή τη στιγμή και είναι πολύ αναστατωμένος, δεν περιμένεις από τη γυναίκα σου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου εντελώς ξαφνικά»

Ο Κόστνερ απάντησε στο αίτημα της εν διαστάσει συζύγου του ζητώντας επίσης την κοινή επιμέλεια των παιδιών, μέσω της κορυφαίας δικηγόρου διαζυγίων του Χόλιγουντ, Λόρα Γουάσερ. Όπως αποκάλυψε η Page Six, ο Κόστνερ βρίσκεται επί του παρόντος σε μια αντιπαράθεση με τον δημιουργό της τηλεοπτικής του επιτυχίας "Yellowstone", Τέιλορ Σέρινταν. Πηγές μας είπαν τον περασμένο μήνα ότι ακόμα κι αν επιστρέψει για το δεύτερο μισό της σεζόν 5 - η οποία δεν έχει ακόμη γυριστεί - η σειρά θα τελειώσει μετά την 5η σεζόν. Το τι θα γίνει στη συνέχεια με το σόου είναι αβέβαιο.

Ο Κόστνερ ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Σίντι Σίλβα, όταν αρχικά γνώρισε τον Μπάουμγκάρτνερ. To ζευγάρι διασταυρώθηκε σε ένα γήπεδο γκολφ όπου ο Κόστνερ έκανε πρόβες για τη ρομαντική κωμωδία του 1996 «Tin Cup». Σύμφωνα με το People mag, η Σίλβα αποφάσισε να δώσει τέλος στον 16χρονο γάμο τον Νοέμβριο του 1994, εν μέσω φημών ότι ο Κόστνερ την είχε απατήσει με μια χορεύτρια ονόματι Μισέλ Αμαράλ στα γυρίσματα της ταινίας του «Waterworld» στη Χαβάη.

Αυτό οδήγησε σε ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια του Χόλιγουντ, αλλά ο Κόστνερ αρνήθηκε αργότερα την περιπέτεια λέγοντας: «Αυτή η γυναίκα δεν έκανε τίποτα κακό και όμως έπρεπε να μοιραστεί το σκληρό φως της διασημότητας μαζί μου. Νιώθω αμήχανα και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη ζωή της. Αυτή η γυναίκα έχει όνομα και το να την κάνεις κάτι είναι το χειρότερο από όλα. Είναι λάθος για εκείνη και τον άντρα της».

Ωστόσο, ανέλαβε την ευθύνη για τη λύση του γάμου του, δηλώνοντας στους Sunday Times: «Μια σειρά γεγονότων συνωμότησαν να συμβούν την ίδια στιγμή. Ξέρω ότι πλήγωσε μερικούς ανθρώπους το γεγονός οτι είχα αποτύχει στο γάμο μου. Και ο γάμος ήταν η δική μου αποτυχία», είπε. «Η κατάρρευση του γάμου μου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για μένα», πρόσθεσε.