ΚΟΣΜΟΣ

Σάνα Μάριν: Έχασε τις εκλογές, παραιτήθηκε από τους Σοσιαλδημοκράτες και παίρνει διαζύγιο

Σάνα Μάριν: Έχασε τις εκλογές, παραιτήθηκε από τους Σοσιαλδημοκράτες και παίρνει διαζύγιο

Φινλανδία: Η πρώην πρωθυπουργός Σάνα Μάριν και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας

Διαζύγιο από τον σύζυγό της Μάρκους Ράικονεν ανακοίνωσε ότι παίρνει η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας, ένα μήνα μετά την παραίτησή της από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών.

Η Μάριν και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μία κόρη πέντε ετών την Έμα Αμαλία Μάριν, ενώ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2020.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από τα 18 τους χρόνια ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που περάσαμε μαζί και για την αγαπημένη μας κόρη», έγραψε η Μάριν σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, ο ένας κοντά στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», πρόσθεσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας είχε εμπλακεί σε μία σειρά από σκάνδαλα, καθώς κατηγορήθηκε ότι παρευρισκόταν σε… έξαλλα πάρτι επί πρωθυπουργίας της.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η Σάνα Μάριν εμφανίζεται να διασκεδάζει έντονα με φίλους της και να χορεύει αισθησιακά, προκαλώντας αντιδράσεις. Τότε, η αντιπολίτευση είχε κάνει λόγο ακόμα και για χρήση ναρκωτικών.

Ποικίλα σχόλια είχε προκαλέσει όμως και η εμφάνισή της στο φεστιβάλ Flow στο Ελσίνκι. Η Σάνα Μάριν είχε επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα με παγιέτες, λίγο πάνω από το γόνατο, το οποίο είχε συνδυάσει με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη, ενώ το λουκ της ολοκλήρωναν μαύρα μποτάκια, τσαντάκι φάκελος και γυαλιά ηλίου.