ΚΟΣΜΟΣ

Τσακ Νόρις: Το τρυφερό μήνυμα του «ανίκητου» στις δύο αγαπημένες μητέρες της ζωής του

O Tσακ Νόρις
O Tσακ Νόρις
Α.Ρ

Ο ηθοποιός και σταρ των πολεμικών τεχνών Τσακ Νόρις ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με τον δικό του τρόπο σε δύο ξεχωριστές γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και τη σύζυγό του

Ο Τσακ Νόρις, 83 ετών, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην «υπέροχη μαμά» του Βίλμα για τα 102α γενέθλιά της και παράλληλα τίμησε την αγαπημένη του σύζυγο με ένα γλυκό μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας.

Ο ηθοποιός και σταρ των πολεμικών τεχνών μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τη μητέρα του Βίλμα και μια άλλη με τη σύζυγό του Gena O'Kelley, την οποία παντρεύτηκε το 1998. «Χαρούμενη γιορτή της μητέρας! Στην υπέροχη μαμά μου Βίλμα και στην υπέροχη σύζυγό μου Τζένα...», ανέβασε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Facebook. «Σας αγαπώ και τις δύο περισσότερο από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις και ευχαριστώ τον Θεό για τις δυο σας κάθε μέρα».

Τη φωτογραφία με τη μητέρα του, που τον δείχνει να γέρνει το κεφάλι του δίπλα στην αγαπημένη του μαμά, είχε δημοσιεύσει επίσης όταν της ευχήθηκε για τα 102α γενέθλια νωρίτερα τον Μάιο. Η δεύτερη εικόνα δείχνει τον Νόρις να αγκαλιάζει τη γυναίκα του, η οποία είναι μητέρα των δύο από τα πέντε παιδιά του: της 21χρονων διδύμων Ντακότα και Ντανίλ.

Ο Carlos Ray Norris όπως ειναι το όνομά του έχει συνολικά πέντε παιδιά. Εκτός από τα δίδυμα έχει τους γιους Μάικλ 60 ετών και Έρικ, 57 ετών τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Dianne Holechek και μία κόρη την Ντίνα, 59 ετών, την οποία απέκτησε με μία γυναίκα που δεν κατονομάζεται στα μέσα της δεκαετίας του 1960.

Την 1η Μαΐου, ο επί σειρά ετών ήρωας δράσης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ο οποίος έκλεισε τα 83 τον Μάρτιο, γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας του. Στο γλυκό αφιέρωμα, έγραψε, «WOW! Δύσκολα μπορώ να το πιστέψω. Η μητέρα μου, η Βίλμα Νόρις Νάιτ γίνεται 102 ετών αυτή την εβδομάδα, στις 4 Μαΐου. Γεννήθηκε το 1921 ».

«Αυτό που είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι ότι είναι τόσο γεμάτη ζωή που μπορεί να τα καταφέρει για άλλα 100 χρόνια!» πρόσθεσε «Με τα γενέθλια της μαμάς μου στο τέλος αυτής της εβδομάδας και την Ημέρα της Μητέρας να πλησιάζει την επόμενη εβδομάδα, είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη στον Θεό για την επιρροή τριών γυναικών στη ζωή μου. Δεν θα ήμουν ο άντρας που είμαι χωρίς αυτές ».

Και συνέχισε: «Μαμά, δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο να πιστέψεις: ότι είσαι 102 ετών ή ότι έχεις έναν γιο 83 ετών! Όπως και να έχει, είμαι τόσο ευγνώμων που είσαι η μαμά μου. Πάντα ήμουν. Έχουμε περάσει πολλά και δύσκολα σε αυτή τη ζωή και συνεχίζουμε δυνατά ».

Η Βίλμα Νόρις Νάιτ μεγάλωσε στη φτώχεια κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και βίωσε τον θάνατο δύο συζύγων, ενός θετού γιου και του γιου της Wieland, ο οποίος ήταν ο μικρότερος αδερφός του Τσακ και πέθανε στον πόλεμο του Βιετνάμ, ενώ θρήνησε και δύο εγγόνια. Η γυναίκα από την Οκλαχόμα αποκάλυψε ότι μεγάλωσε τρεις γιους ως ανύπαντρη μητέρα, πάλεψε πολλές φορές με τον καρκίνο και υποβλήθηκε σε περίπου 30 χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής της.