ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Κάνει θαλάσσια σπορ στο Μαϊάμι σε τρελά κέφια, σχεδόν ένα χρόνο μετά το χωρισμό από τον Πικέ

Η Σακίρα
Η Σακίρα
Α.Ρ

Η Σακίρα εθεάθη σε ανεβασμένη διάθεση στο νέο της σπίτι στο Μαϊάμι, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα φωτογραφήθηκε σε τρελά κέφια ενώ κατέβαινε από ένα μικρό ταχύπλοο, μετά απο μία συνεδρία wakeboard στη νέα της πόλη, το Μαϊάμι. Η Κολομβιανή σταρ φορούσε ένα μπλε μακρυμάνικο πουκάμισο Hurley με μαύρο σορτς και γυαλιά ηλίου καθώς χαμογελούσε προς την κατεύθυνση του σκάφους. Φαινόταν επίσης να κρατά ένα μπλε σακίδιο καθώς κατέβαινε από το πλοιάριο.

Η τραγουδίστρια του «Hips Don't Lie» μετακόμισε πρόσφατα στο Μαϊάμι με τους γιους της Μίλαν, 10 ετών, και Σάσα, 8 ετών, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ τον περασμένο Ιούνιο. Σε κοινή δήλωση το πρώην ζεύγος ανέφερε ότι η κίνηση έγινε για να «παρέχουμε στα παιδιά μας τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Από τότε που επέστρεψε στις ΗΠΑ, η Σακίρα έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Τον περασμένο μήνα, εθεάθη να κάνει παρέα με τον Βρετανό αστέρα της Formula 1, Λιουις Χάμιλτον και φίλους, κάνοντας βόλτα με σκάφος. Επίσης φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει μία εκδήλωση νωρίτερα με τον Tομ Κρουζ ως μέλος μιας ομάδας.

Η Σακίρα επέστρεψε επίσης στη μουσική, κυκλοφορώντας το τελευταίο της σινγκλ "Acróstico" τον περασμένο μήνα και συνεργάστηκε με την Κολομβιανή σταρ Karol G για το νέο τραγούδι «TQG», στο οποίο τραγουδά βλέποντας τον πρώην σύντροφό της να προχωρά και αναφέρεται στο πώς βγήκε πιο δυνατή από τη σχέση.

Μίλησε πάλι για τα συναισθήματά της ενώ έλαβε το πρώτο βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του Billboard στο εναρκτήριο γκαλά Latin Women in Music, καθώς είπε οτι συνειδητοποίησε την αξία της ως γυναίκα μετά τον χωρισμό της. «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον άλλον και αγαπάει και αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», είπε.

«Μια εποχή που η αναζήτηση κάποιου άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού σου». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Μια εποχή που η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός και όπου το να βρούμε κάποιον πιστό είναι λιγότερο σημαντικό από το να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας».