ΚΟΣΜΟΣ

Kέβιν Κόστνερ: Διώχνει την εν διαστάσει σύζυγό του απο το σπίτι τους - Γιατί αρνείται να φύγει

O Kέβιν Κόστνερ και η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ
O Kέβιν Κόστνερ και η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ
Α.Ρ

Ο Κέβιν Κόστνερ πετάει την εν διαστάσει σύζυγό του έξω απο το σπίτι καθώς σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού το σπίτι του ανήκει. Εκείνη όμως αρνείται να φύγει

Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να ζήτησε από ένα δικαστήριο να τον βοηθήσει να «βγάλει» την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ, από το κοινό τους σπίτι εν μέσω του διαζυγίου τους. Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο σταρ του «Yellowstone» ισχυρίστηκε ότι το πρώην μοντέλο αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους - παρά το μακροχρόνιο προγαμιαίο συμβόλαιό τους που αναφέρει λεπτομερώς ότι είχε στη διάθεσή της 30 ημέρες για να εγκαταλείψει το σπίτι τους αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου.

Ο 68χρονος Κόστνερ ισχυρίστηκε περαιτέρω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η Μπάουμγκάρτνερ χρησιμοποιεί τη θέση της ως μοχλό πίεσης για να κάνει τον ηθοποιό να συμφωνήσει στις «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» της. Ο Κόστνερ φέρεται να έχει ήδη δώσει στη 49χρονη Μπάουμγκάρτνερ πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια για τις προγαμιαίες υποχρεώσεις του, κάτι που είναι υπεραρκετό για να βρει κάπου αλλού να ζήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, στα έγγραφα του δικαστηρίου, ο σταρ του «Σωματοφύλακα» ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεών του για τη διατροφή των παιδιών του 30.000 δολάρια το μήνα για ένα σπίτι ενοικίασης και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλα 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης».

Τον περασμένο μήνα, η Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Στην κατάθεσή της, η σχεδιάστρια τσαντών ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Κέιντεν 16 ετών, Χέγιες, 14, και Γκρέις, 13 ετών.

«Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κύριος Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου», επιβεβαίωσε τότε εκπρόσωπος του ηθοποιού. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Κόστνερ απάντησε στο αίτημά της την επόμενη μέρα, ζητώντας την κοινή επιμέλεια και των παιδιών. Πηγές είπαν στο Page Six ότι ο Κόστνερ έμεινε «έκπληκτος» από την απόφαση της συζύγου του να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Παρά τις φήμες περί εξωσυζυγικών σχέσεων, μακροχρόνιος φίλος του ζεύγους διαβεβαίωσε οτι δεν υπήρχε κανένα θέμα απιστίας.

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο People ότι η πρώην κυρία Κόστνερ ήταν «δυστυχισμένη» με το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας του. «Η Κριστίν θέλει να περνούν οικογενειακό χρόνο στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Kέβιν δεν είναι πολύ κοντά. Η απουσία του ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη».

«Ο Κέβιν λείπει από το σπίτι για αρκετό καιρό λόγω των γυρισμάτων, της δημοτικότητας της σειράς Yellowstone και του χρόνου που απαιτείται για τα άλλα του έργα. Ήταν περιζήτητος», είπε η πηγή. Η Μπάουμγκάρτνερ και ο σταρ του «Field of Dreams» άρχισαν να βγαίνουν το 1999, λίγο μετά το χωρισμό του από την Μπρίτζετ Ρούνεϊ, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο του Λίαμ, 27 ετών.