ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: «Τρόλαρε» το σύζυγό της για το παραλίγο ατύχημα «Δεν το έχει με την πασαρέλα»

Tο ζεύγος Μπέκαμ
Tο ζεύγος Μπέκαμ
ΑΡ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραλίγο να πέσει στην τελετή για το καλωσόρισμα του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν άφησε το περιστατικό ασχολίαστο

Η Βικτόρια Μπέκαμ τρόλαρε στο Instagram τον σύζυγό της Ντέιβιντ, αφού παραλίγο να γλιστρήσει στην παρουσίαση για τον αστέρα Λιονέλ Μέσι που εντάχθηκε στην ομάδα του, ντερ Μαϊάμι.

Η αποκάλυψη του Μέσι καθυστέρησε από μια καταρρακτώδη βροχόπτωση στο Μαϊάμι και όταν η τελετή τελικά άρχισε, ο Μπέκαμ παραλίγο να γλιστρήσει καθώς βγήκε σε μια εξέδρα προς τη μέση του γηπέδου ποδοσφαίρου. Αφού ταλαντεύτηκε για λίγα δευτερόλεπτα, ανέκτησε την ισορροπία του και κατάφερε να παραμείνει όρθιος, το σκηνικό όμως δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media.

Ακόμη και η σύζυγός του κοινοποίησε το βίντεο της στιγμής με την ξεκαρδιστική λεζάντα: «Δεν το έχει με την πασαρέλα». Ο ίδιος ο Μπέκαμ, εν τω μεταξύ, είδε επίσης την αστεία πλευρά και μοιράστηκε το βίντεο στο δικό του Instagram story. Έγραψε «Εννοώ» με ένα emoji με κλάμα με γέλιο.

Ευτυχώς για τον Μπέκαμ, έμεινε όρθιος και δεν υπήρχε αμηχανία σε μια τεράστια βραδιά για την ομάδα του στο Μαϊάμι. Ο Μέσι, που θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μαϊάμι την Παρασκευή το βράδυ εναντίον της Cruz Azul στο νεοσύστατο Λιγκ Καπ.

Σημερα (18/7) αναμένεται να συμμετάσχει σε ανοιχτή προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του στο Μαϊάμι. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της ίδιας της τελετής, ο Μέσι ευχαρίστησε τον Μπέκαμ για την προσπάθειά του να τον φέρει στο Μαϊάμι.

Ο Μέσι είπε στους νέους θαυμαστές του: «Σας ευχαριστώ πολύ. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι για αυτό το καλωσόρισμα, αυτή τη στοργή. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη και την αγάπη που μου δώσατε. Αυτό έχει συμβεί τόσο γρήγορα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που είμαι μαζί σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χοσέ (Mας, συνιδιοκτήτης του Μαϊάμι), τον Ντέιβιντ (Μπέκαμ) για το καλωσόρισμα. Μας τα κάνουν όλα εύκολα, όλα ήταν θεαματικά από τότε που φτάσαμε. Θέλω πολύ να ξεκινήσω την προπόνηση και να αγωνιστώ. Θέλω να κερδίσω για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο σύλλογος.»